Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Kaut kas klaudz priekšā????

06. Augusts 2007, 21:44

iepriekšējais saimnieks bija apkopiet Doemnikā, pie Tumanova braucis...šis teicis ka jāpārbauda kaut kādi soldatiki... :P
Kas ir TUF?

06. Augusts 2007, 21:45

TUF ir tas pats Tumanova kantoris, Biķernieku 44- tur ir par pāris % vēl dārgāk kā Domenikā, toties rindas mazākas

06. Augusts 2007, 21:49

[user]281131|Runcis|[/user]iepriekšējais saimnieks bija apkopiet Doemnikā, pie Tumanova braucis...šis teicis ka jāpārbauda kaut kādi soldatiki... :P
Kas ir TUF?

Nu tā tautā sauktos soldadikus katrs žogu kantoris pamanītu - pat domāju, ka Raiser :ninja:
tad gan pa lēto tiksi cauri (tas tiešām nav dārgi un ātri).

06. Augusts 2007, 21:51

Ha, bet arī Tumanovs neko neatrada, jo teica, ka viss esot kārtībā un vecis braucot, neko nedzirdēja...skaļa mūzika un uz priekšu, bet man muzikālas ausis... :P
Raiserā tikai viens dzirdēja braucot pie stūres, ka sit, un uztaisīja amortiņa izdruku, ka nolietojies un jāmaina..., bet negribas tam ticēt...

06. Augusts 2007, 22:03

ja vaina nav iekš soldadiekiem un manis minētā поперечнobo верхн. pычагa, tad pamēģini uz kāda bedraina vai bruģaina ceļa pieturēt - piespiest bremzes pedāli, un ja klaudzēšana mitējas - tad diagnoze ir bremžu kluči.

06. Augusts 2007, 22:10

:lol: priekšējos bremžu diskus un visus 4 bremžu klučus nomainīju jaunus oriģinālos un nekas nemainījās...
galīgais sviests...kā atrast vainu??? 8D

06. Augusts 2007, 23:32

amortizātoru bukses nemaz nav tik dārgas ;)
90 000 pa LV ceļiem jau jauno mersi nav daudz? Naivie :D

07. Augusts 2007, 07:42

tie ir zaldātiņi, ja tie sap-sās, tad grab nežēlīgi, liekas ka tilts nokritīs un skaņa [metāliska] ir dzirdama pusjūdzes rādiusā :) , esmu to izbaudījis fabiai pēc 30k pa mūsu ceļiem :!

07. Augusts 2007, 09:42

nezinu, nezinu!
man c klasei bija liidziiga klaudzeesshana tikai aizmuguree, pat plauktus nomainiija domeniks:), bet nekas nemainiijaas aizbraucu uz ssarasskinas kantoru, kur kikeri uzreiz pateica ka amiisshiem kirdihhh, nomainiiju un klaudzeesshana pazuda kaa ar roku nonnemta:)
un nav nekaadas atsskkiriibas cik nobraukts, jo kaa zinaams latvijas cellos kaadaa bedree nobeigt amiiti nav nekaadu probleemu, kaut vai nobraukums 5 km:)
taa kaa tur arii taa vaina buus, vismaz man taa bija:)

07. Augusts 2007, 09:44

jāāā.... tas par tiem Latvijas ceļiem ir pilnīga taisnība.....

diemžēl.
Tēma slēgta