Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
06. Augusts 2007, 21:44
iepriekšējais saimnieks bija apkopiet Doemnikā, pie Tumanova braucis...šis teicis ka jāpārbauda kaut kādi soldatiki...
Kas ir TUF?
06. Augusts 2007, 21:45
TUF ir tas pats Tumanova kantoris, Biķernieku 44- tur ir par pāris % vēl dārgāk kā Domenikā, toties rindas mazākas
06. Augusts 2007, 21:49
[user]281131|Runcis|[/user]iepriekšējais saimnieks bija apkopiet Doemnikā, pie Tumanova braucis...šis teicis ka jāpārbauda kaut kādi soldatiki...
Kas ir TUF?
Nu tā tautā sauktos soldadikus katrs žogu kantoris pamanītu - pat domāju, ka Raiser
tad gan pa lēto tiksi cauri (tas tiešām nav dārgi un ātri).
06. Augusts 2007, 21:51
Ha, bet arī Tumanovs neko neatrada, jo teica, ka viss esot kārtībā un vecis braucot, neko nedzirdēja...skaļa mūzika un uz priekšu, bet man muzikālas ausis...
Raiserā tikai viens dzirdēja braucot pie stūres, ka sit, un uztaisīja amortiņa izdruku, ka nolietojies un jāmaina..., bet negribas tam ticēt...
06. Augusts 2007, 22:03
ja vaina nav iekš soldadiekiem un manis minētā поперечнobo верхн. pычагa, tad pamēģini uz kāda bedraina vai bruģaina ceļa pieturēt - piespiest bremzes pedāli, un ja klaudzēšana mitējas - tad diagnoze ir bremžu kluči.
06. Augusts 2007, 22:10

priekšējos bremžu diskus un visus 4 bremžu klučus nomainīju jaunus oriģinālos un nekas nemainījās...
galīgais sviests...kā atrast vainu??? 8D
06. Augusts 2007, 23:32
amortizātoru bukses nemaz nav tik dārgas
.gif)
90 000 pa LV ceļiem jau jauno mersi nav daudz? Naivie
07. Augusts 2007, 07:42
tie ir zaldātiņi, ja tie sap-sās, tad grab nežēlīgi, liekas ka tilts nokritīs un skaņa [metāliska] ir dzirdama pusjūdzes rādiusā
.gif)
, esmu to izbaudījis fabiai pēc 30k pa mūsu ceļiem :!
07. Augusts 2007, 09:42
nezinu, nezinu!
man c klasei bija liidziiga klaudzeesshana tikai aizmuguree, pat plauktus nomainiija domeniks:), bet nekas nemainiijaas aizbraucu uz ssarasskinas kantoru, kur kikeri uzreiz pateica ka amiisshiem kirdihhh, nomainiiju un klaudzeesshana pazuda kaa ar roku nonnemta:)
un nav nekaadas atsskkiriibas cik nobraukts, jo kaa zinaams latvijas cellos kaadaa bedree nobeigt amiiti nav nekaadu probleemu, kaut vai nobraukums 5 km:)
taa kaa tur arii taa vaina buus, vismaz man taa bija:)
07. Augusts 2007, 09:44
jāāā.... tas par tiem Latvijas ceļiem ir pilnīga taisnība.....
diemžēl.