Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 25 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: info par sedinatam atspereem
AtbildeAtbilde saņemta: 01. Aprīlis 2007, 21:00 
Lietotāja avatārs
hm.. tad jau laikam jaanomaina taas atsperes un japaskataas cik cietas tad iisti ir. galvenais lai pr. rati nebrauktu arkaas :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Aprīlis 2007, 22:16 
Lietotāja avatārs
Mans iepriekšējais MB w124 ,kādu laiku brauca ar salūzušām atsperēm un nekas ,pamanīja tikai pie rūpīgas apskates ,zems bija un viss -sportlains taču :) ,nomainīja atsperes un auto tapa augstāks....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Aprīlis 2007, 23:01 
Lietotāja avatārs
a varbut kads vareetu pateikt cik mm attalumam jabut starp prieksejiem un aizmugurjiem ratiem un arkas augsu (satandarta, neseedinatam MB)? :?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Aprīlis 2007, 23:01 
Lietotāja avatārs
protams w124 ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2007, 07:44 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Dažādiem W124 dažādos laikos ir bijis dažāds augstums, tā kā jāmeklē pēc konkrētā modeļa un komplektācijas (ja nu Sportline). Tieši attālumu starp zemi un virsbūvi ātrumā neiedomājos, kur atrast, bet mbclub.ru var atrast kopējo automašīnas augstumu no zemes – arī tas varētu palīdzēt, jāmēra būs no zemes līdz jumtam un tad redzēsi, vai ir par maz, vai par daudz.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2007, 10:45 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Augusts 2005, 14:12
Atbildes: 291
Atrašanās vietas: Saulkrasti
Mašīna: MB 300CE24V, Honda Accord TypeS, Honda CBR600RR, Honda HF2220H
Vēl neesi tās ielicis? 8)
Liec tik iekšā! Man viņas stāvēja kopā ār standarta diskiem un riepu platums bija 215 - nekas nekur neķērās un nestrīķēja.
Un auto nebija drausmīgi ciets - vienkārši piekares gājiens bija īss un diezgan stīvs. Visādi citādi nekādās grabēšanas nebija.
Virsbūves augstumu vari pieregulēt ar gumijas paliktņiem zem atsperes - tie ir četru biezumu ar soli 5mm. Mainot paliktni par vinu izmēru uz augšu vai uz leju virsbūves augstums mainās par 9mm attiecīgi uz augšu vai uzleju.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2007, 12:25 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]97701|Igors|[/user]Vēl neesi tās ielicis? 8)
Liec tik iekšā! Man viņas stāvēja kopā ār standarta diskiem un riepu platums bija 215 - nekas nekur neķērās un nestrīķēja.
Un auto nebija drausmīgi ciets - vienkārši piekares gājiens bija īss un diezgan stīvs. Visādi citādi nekādās grabēšanas nebija.
Virsbūves augstumu vari pieregulēt ar gumijas paliktņiem zem atsperes - tie ir četru biezumu ar soli 5mm. Mainot paliktni par vinu izmēru uz augšu vai uz leju virsbūves augstums mainās par 9mm attiecīgi uz augšu vai uzleju.

nee, neesmu gan ielicis :) apstaajos pie taa, ka maajas apstaakljos bez paceelaaja nevar nomainiit :( un lieku naudu negribas izgruust par atsperu mainju, ja nav zinaams gala rezultaats.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2007, 13:35 
Lietotāja avatārs
Balsoju par sporta atspereem. pats ar taadaam braucu, cietaaks ir, bet zato stabils kaa maita!
:))
taa kaa maini vien nost ja patiik dinamiski braukt:)
un neesi vecuma grupaa kad 90 kmh ir pietiekami:)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2007, 14:12 
Lietotāja avatārs
Mājas apstākļos - tikai aizugurējām bedri vajag. Priekšejās mainās, kad mašīna uz klucīšiem stāv.

Es tagad esmu riktīgs speciālists atsperu mainīšana (pilnīgi sapņos rādās jau). Rezultātā arkas tikuntā jāvalcē :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Aprīlis 2007, 14:38 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]Mājas apstākļos - tikai aizugurējām bedri vajag. Priekšejās mainās, kad mašīna uz klucīšiem stāv.

Es tagad esmu riktīgs speciālists atsperu mainīšana (pilnīgi sapņos rādās jau). Rezultātā arkas tikuntā jāvalcē :D

priekseejaas atsperes mainiiji kaa te agraak mineeji atksruuveejot to sharniiru?
es jau savam arku malas priekseejaas jau pielociju, ar domu, ja nu vajadzees, kad noseedinaashu auto :D

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 25 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012