Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Pumpējamie amortiņi w 124!!!

20. Februāris 2007, 09:32

[user]221196|Juniors|[/user]Būtu labi atrast kādu šrotu, kur viņi būtu, jo cik esmu zvanījies- nekur nav. 60 ls ir daudz labāk par 160! :) Domeniksā viens maksā 405 Ls :whistle:

Nu ar tiem srota amortizatoriem varetu but tā, ka pats amortizators ir vesals, bet ir izsista tā apekšējā bukse ( šarnīrs ), kuru nomainīt neesot iespējams. Apm.pirms gada, bija nepieciešamība nomainīt amortizatoru. Vizuali vesels, bet bukse ............
Caur labiem draugiem toreiz atradu to amīti par 115, vai 120 LVL. Sachs. Paprovē Bensons Auto, Braslas ielā.

20. Februāris 2007, 09:42

Bez pamatīgākas pārbūves parastos neieliksi, jo universālu atsperes ir tik mīkstas, ka gandrīz vai ar rokām tās saspiedīsi (jau tagad taču pakaļa velkas pa zemi...) un patiesībā tur visu tur hidrauliskie amortizatori. Ja plāno kādreiz vest kravas un gribi ar tām braukt kā cilvēks, tad obligāti liec tikai pumpējamos, ar parastajiem normāli braukāsi tikai ar tukšu auto, piekāpjot pilnai mašīnai tas vairs nebūs MB, tas vispār var pārvērsties kaut kādā nevadāmā atsperu gultā. Hidraulika nodrošina pareizu amortizatoru cietību un līdzsvaru uz ceļa pie dažādi noslogotas automašīnas, ko ar parastajiem nepanāksi un MB konstruktori to nav paredzējuši nekad un nevienam universālam. Piedevām, hidrauliskie amortizatori vai nu strādā, vai nestrādā, tāpēc var riskēt un pirkt lietotus. Pats savulaik izvēlējos jaunus, jo auto tikai taisīts ilglaicīgai lietošanai. Esmu pārliecināts, ka tas atmaksājās, izbaudu katru reizi, kaut auto gadās pamatīgi piekraut, jo joprojām braucu kā cilvēks ar stabili vadāmu auto, kas nezvārojas un nevelkas pa zemi.

20. Februāris 2007, 09:56

Man mersim klab tas amortizators, nezinu mainīt vienu vai abus?! :whistle:

20. Februāris 2007, 10:01

Var mainīt pa vienam.

20. Februāris 2007, 10:03

[user]379|Mizx|[/user]Var mainīt pa vienam.

????????????????????????????????????

20. Februāris 2007, 10:25

[user]379|Mizx|[/user]Var mainīt pa vienam.

Varbūt pa daļām?????? 8D

20. Februāris 2007, 10:32

Es jau teicu, ka tie vai nu strādā, vai nestrādā. Abus maina tad, ja ir aizdomas, ka arī otrs vairs nav dzīvotājs un tūlīt būs jāmaina – braukšanas kvalitāte ar dažāda vecuma strādājošiem hidrauliskajiem amortizatoriem neatšķiras vairāk kā gaisma no dažādiem lukturiem – vienu izsitot parasti taču nemaināt abus?...

20. Februāris 2007, 10:36

[user]221196|Juniors|Pumpējamie amortiņi w 124!!![/user]Man ir MB 200 W-124,pikaps.Kāds,lūdzu, varētu sakarīgi apskaidrot, vai ir iespējams ielikt aizmugurējo pumpējamo amortiņu vietā, parastos? Vai ir kaut kas jāpārtaisa, kāds ir to darījis? Manējie ir pārsisti, pakaļa velkās pa zemi- žēl mersīti! vajag palīdzību!

Pārtaisīt var bet nav labi un tas ir padārgi, jo tiešām ja vedīsi ko smagāku vai iekāps kādi trīs būdīgāki vīri aizmugurē , tā atkal pakaļa vilksies pa zemi, ta kā tas neatmaksājas.
Ap 150 Ls tā ir normāla cena :D

20. Februāris 2007, 11:30

Pārtaisīt var bet nav labi un tas ir padārgi, jo tiešām ja vedīsi ko smagāku vai iekāps kādi trīs būdīgāki vīri aizmugurē , tā atkal pakaļa vilksies pa zemi, ta kā tas neatmaksājas.
Ap 150 Ls tā ir normāla cena :D[/quote]

Nu par to pārtaisīšanu tad esmu ticis skaidrībā- tas nav tā vērts, bet nu 150 Ls atdot par vienu amortiņu... :? tā ir kā ir... nu ir jāmeklē, nekas cits neatliek... paldies Mizx par saprotamo skaidrojumu! ;)

20. Februāris 2007, 11:36

Un vēl viens jautājums: manam 2.0 dīzelītim ar meh. kārbu sanāk 10 l pa pilsētu... cik esmu lasījis citus forumus- tas ir par daudz... kāds varētu būt iemesls? varbūt ir vērts pārbaudīt sprauslas? P.S. Braukšanas stils nav no terorist-veidīgajiem! :D šitsa auto nav domāts lidošanai :P
Tēma slēgta