Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
02. Novembris 2006, 13:58
a naudas izteiksme varbu labak ir likt uz tiem pasiem R17 225 (domaju ka visi 4 diski vienadi, neesmu ievertejis)
ja njem jaunus disku R16, mosh sanak tas pats.
Un pa pilsetu iespejam ar 17 un labam riepam bus gana drosi..
Piem.: Gislaved EURO*FROST 3 XL (Gislaved man liekas ir ok kvalitate, ne?)
02. Novembris 2006, 14:08
naudas izteiksme 17 collu riepas ir diezgan dargakas par 15 vai 16 collu....
Gislaved, protams, ka labas, visas dargas un brendu riepas ir labas, tik tas atshkiribas ir minimalas un subjektivi...citam vajag pa ledu lai tur, citam akal pa sniegu vairak, ka kuram...
02. Novembris 2006, 14:38
Ja nav kāda baiga modifikācija, tad 15” der ļoti labi, par to satraukties nevajadzētu, arī vairumam SLK oriģināli ir 15”. Braucot ar 17” ir pārāk viegli uzslīdēt kādai apmalei un dabūsi robus diskos – mazliet nospolē pagalmā un lieta darīta, tāpēc man būtu žēl ziemai likt 17”, ja vien vēl pāris komplekti garāžā nestāvētu.
02. Novembris 2006, 14:57
ar tiem 15` diskiem uzmaniigi, jo es savai c klasei 15` visruu nedabuuju, labi ka pameegginaaju pirms nopirkt:)
ir 2,7 litru motors un sporta piekare, liidz ar to laikam visa taa bremzzu sisteema lielaaka nekaa standartam, kam 15` der.
taaa kaa atsskkiriibas starp 16` un 17` diskiem (kas man staav virsuu) nav tik liela, tad bija leemums likt virsuu uz tiem passhiem 17`
labas ziemenes bez sshipiem pirelli sottozero
02. Novembris 2006, 15:03
Tad skaidrs, ka jabrauc uz servi un uz vietas jaskatas..
deres 15 - japerk diski+riepas,nederes - uz 17 pirksu riepas
Ta ka esmu slinks, tad drosi brauksu uz tuvako.. kas man sanak Laneks
vel kas.. Ja man prieksa ir 225 aizmugure 245,tad jau drosi diski nav dazada izmera, ne? MB c-sportcoupe Evolution. Vares vienada izmera riepas 4 stuteet virsuu?
02. Novembris 2006, 15:56
Par to, vai diski ir vienādi vai atšķirīgi var spriest tikai tos redzot – jābūt norādītam platumam. Riepu atšķirība vien ne par ko vēl neliecina. Ar platām riepām nez vai būs pa ziemu patīkama braukšana, bet, ja paši diski ir plati, tad neko daudz šaurāku normāli nemaz nevar uzlikt. Otrs – nezinu, vai Laneksā dabūsi pareizus diskus un skrūves, ja plāno pirkt jaunus. Precīzāk – diskus varētu piemeklēt, bet, kad esmu meklējis, MB skrūvju viņiem nav bijis... nevar zināt, vai esošās derēs arī „ziemas diskiem”. Es daudz nedomātu un pirktu arī mazākus diskus un atmestu domu par platiem 17” diskiem ziemā, īpaši, ja brauks sieva – ar mazākiem diskiem / riepām braukšana stabilāka, vieglāka un komfortablāka, ziemas rallijos taču arī ar faktiski cīsiņiem braukā.
02. Novembris 2006, 15:57
1 ) Šaubos vai ir pieejamas ziemas riepas ar šādiem 225 / 45 un 245 / 40 profiliem

2 ) Ja ari ir, gribi braukt, vai "Slēpot" ?
02. Novembris 2006, 16:01
ziemas riepas ir uz tadiem izmeriem
.gif)
(par attiecigi lielaam naudinjaam)
Tad ludzu kadu ieteikumu MB R15 diskiem (un ari kvalitativu riepu labiempiedavajumiem)
Neslepiet to zelta kantori no manis

p.s.
Tas kombinejums par sievu slepotaju mani parliecinaja (bail iedomaties)
02. Novembris 2006, 16:03
varbut ir jau kada diskusija te, kur varu dabut atbildi uz sito jautajumu (R15+riepas = laba cena)?
02. Novembris 2006, 16:06
aplūko jebkuru internetveikalu, kurš tirgo riepas. Manprāt cenas ir ļoti labas. Noskatiju pats sev kautkadu GoodYear uz R 16 gan. Ar atlaidēm nepilni 80 LVL gabalā. R 15 iz mazliet lētakas. Disku, domaju jamekle
www.ss.lv.