Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Mercedes riteņu skrūves?!

28. Oktobris 2006, 15:34

es srota nopirku komplektu skruvju par 5 ls :P

28. Oktobris 2006, 16:52

[user]131127|ZhenEk|[/user]в МБ-Бусе болты есть всегда... 8)

Nu tā sanāca, ka Laneksā pirktās nederēja - bija pa īsu un galvas konuss nebija tas, ko vajag (mersim ir tāda pussfēra), nācās atgiezt.
Nopirku vēlreiz, šoreiz pēc ieteikuma, iekš MB Bus pa 1,39 Ls.
Tā kā esmu apziemojies :P

28. Oktobris 2006, 17:03

гы гы... эт ты брачка явно поторопился... я бы скидку намутил в мб-бусе... :D 8)

27. Marts 2007, 20:07

Kā lai tiek vaļā no ziemas riteņiem?!
Šodien domāju pāriet uz vasaras riteņiem, bet, ak vai, riepu servisā, kurā tika uzmontēti un uzlikti ziemas riteņi, pārvilktas pilnīgi visas riteņu skrūves! :x
Rezultātā jau paspēju apraut vienai skrūvei kantes, un salauzt muciņu (un ne jau šādu tādu). Ar visu to, ka pirms tam tika pielietots WD40...

Vienīgais, kas tagad nāk prātā, ir doties pie tā paša meistara, lai atdrebina vaļā ko pats pieskrūvējis. :arge:

27. Marts 2007, 20:30

[
Vienīgais, kas tagad nāk prātā, ir doties pie tā paša meistara, lai atdrebina vaļā ko pats pieskrūvējis. :arge:[/quote]

Var izurbt, ja galīgi nekā!

27. Marts 2007, 20:31

[user]622|dzieburs|Jautājums![/user]Šodien domāju pāriet uz vasaras riteņiem, bet, ak vai, riepu servisā, kurā tika uzmontēti un uzlikti ziemas riteņi, pārvilktas pilnīgi visas riteņu skrūves!

kurā servisā ir šādi meistari ?

27. Marts 2007, 20:46

Tukumā. Visu, ko līdz šim tur ar riteņiem biju darījis, mani pilnībā apmierināja, pie kam, par ļoooooti zemu cenu, ja vien nebūtu tās skrūves pārvilcis...

Cerams, ka līdz urbšanai nenonākšu.

Un vispār, man bleķa diskiem pat ar roku vilktām skrūvēm ar laiku patīk "pieķerties" ar visu skrūvju smērēšanu, bet ne jau tā, ka vaļā nevar dabūt.

16. Maijs 2007, 18:51

gribetu ta ka nopirkt garas skruves , varbut kadam ir ?

17. Maijs 2007, 09:03

Hello,
Man nācās pagājušo sestdienu izurbt 3 skrūves, jo iepriekšējais saimnieks bija apmuļājis skrūvju galvas. Vienu izdevās atskrūvēt ar āmuru traumējot skrūves galvu un ar spēku uzsitot muciņu un atskrūvējot ar 1,5 m garu trubu.

Lielākā problēma ir tā, ka skrūvju gali ar vītnēm ir rūdīti un urbis švaki ņem tos. Nākas asināt urbi ik pa 2-3 minūtēm :( A savādāk ne vainas - tikai 1 stunda uz 1 skrūvi :)

No tā mācība, ka obligāti ir skrūves, pirms skrūvē, jāiesmērē ar grafīta ziedi vai jebkuru citu šim piemērotu līdzekli.

K.

[user]622|dzieburs|Jautājums![/user]Kā lai tiek vaļā no ziemas riteņiem?!
Šodien domāju pāriet uz vasaras riteņiem, bet, ak vai, riepu servisā, kurā tika uzmontēti un uzlikti ziemas riteņi, pārvilktas pilnīgi visas riteņu skrūves! :x
Rezultātā jau paspēju apraut vienai skrūvei kantes, un salauzt muciņu (un ne jau šādu tādu). Ar visu to, ka pirms tam tika pielietots WD40...

Vienīgais, kas tagad nāk prātā, ir doties pie tā paša meistara, lai atdrebina vaļā ko pats pieskrūvējis. :arge:

17. Maijs 2007, 12:08

[user]91004|Karluco|[/user]Hello,
Man nācās pagājušo sestdienu izurbt 3 skrūves, jo iepriekšējais saimnieks bija apmuļājis skrūvju galvas. Vienu izdevās atskrūvēt ar āmuru traumējot skrūves galvu un ar spēku uzsitot muciņu un atskrūvējot ar 1,5 m garu trubu.

Lielākā problēma ir tā, ka skrūvju gali ar vītnēm ir rūdīti un urbis švaki ņem tos. Nākas asināt urbi ik pa 2-3 minūtēm :( A savādāk ne vainas - tikai 1 stunda uz 1 skrūvi :)

No tā mācība, ka obligāti ir skrūves, pirms skrūvē, jāiesmērē ar grafīta ziedi vai jebkuru citu šim piemērotu līdzekli.

K.

[user]622|dzieburs|Jautājums![/user]Kā lai tiek vaļā no ziemas riteņiem?!

`
moņem bremžu disku un mierīgi ar plaķenēm nolauzto skrūvi izgriez no stupicas.
Tēma slēgta