Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Meistara meklējumos

09. Oktobris 2006, 10:27

Mani mazāk interesē cenas, lietas būtība ir darba kvalitātē - ja nevari dot garantijas darbam tad to godīgi pasaki pirms ko uzsāc nevis ar gudru sejas izteiksmi un putām uz lūpām mēģini pierādīt - Jūsu riteņu skrūves nav no šī modeļa - MURGS.

Meistara meklējumos

09. Oktobris 2006, 10:33

[user]187931|1RAI|[/user]Mani mazāk interesē cenas, lietas būtība ir darba kvalitātē - ja nevari dot garantijas darbam tad to godīgi pasaki pirms ko uzsāc nevis ar gudru sejas izteiksmi un putām uz lūpām mēģini pierādīt - Jūsu riteņu skrūves nav no šī modeļa - MURGS.

ar gudrām sejām tu satiksies bieži. kad sāks darbu, sapratīs, ka nemāk, un tālāk taisīs tavu 123 "tāpat, kā toreiz to auģiku, atceries, koļa?".

Meistara meklējumos

09. Oktobris 2006, 10:41

vislabakais, kad esmu dzirdejis teiksim savam auto 4 dazhadas diagnozes par naudas summam no 50- 500 LS !!!!! 8D 8D 8D

secinajums- Latvija un titari, kas doma, ka visi ir muljkji un ka visus var apjaat :evil:

ieteikums:vienmeri 7x nomeri pirms griez( parbaudi)

Meistara meklējumos

09. Oktobris 2006, 10:43

Ar w123 un vecākiem remontiem tiešām problēmu nav. Vienkārši jāzina, kur un kādi meistari ir atrodami. Zinu, kur metināšu, bet nedarīšu neko citu, zinu, kur remontēšu ritošo daļu, bet netaisīšu motoru, jo ar tiem iet lēni un smagi utt. Lētākos variantus sen vairs nemeklēju, jo tad kaut kas varbūt tiek izdarīts labi, bet... tā pirms vairākiem gadiem nomainīja pakaļējos amortizatorus, visu izdarīja tikai skrūves nepareizi pievilka un tagad tās ir neglābjami ierūsējušas. Un man par to jau tagad servisā brīdināja, kaut ceru, ka nākamā amortizatoru maiņa būs tālā nākotnē. Vienīgais mans iebildums par servisiem kopumā – viņi parasti uz šādām vecām mašīnām cenšas skatīties kā uz tādām, kam pēdējās dienas skaitītas un kaut kādu vizuālo elementu normāla apakaļpielikšana / esamība šķiet nebūtiska. Tā savulaik moldingus aizmugurē otrādi salika... Jaunai S-klasei klāt nāks baltās biksēs un nosegs visu, ko iespējams noskrāpēt, diemžēl praktiski neiespējami kaut pusi no šādas attieksmes panākt labojot ko vecāku. Pat ja par to piedraudi un esi gatavs par šādu servisu maksāt – parastajiem darbu veicējiem stereotips, ka šī auto īpašniekam būs vienalga un katram arī klāt neizstāvēt.

Meistara meklējumos

09. Oktobris 2006, 10:43

Varbūt tomēr vēl kāds atklās savu meistaru kontakttelefonus. Gribētos tomēr savest kārtībā savu "zirgu".
P.S.Par slepenību garantēju! :D

Meistara meklējumos

09. Oktobris 2006, 10:46

.....Jaunai S-klasei klāt nāks baltās biksēs un nosegs visu, ko iespējams noskrāpēt, diemžēl praktiski neiespējami kaut pusi no šādas attieksmes panākt labojot ko vecāku......

Pilnībā piekrītu viedoklim. Darba stils ir katastrofāls.

Meistara meklējumos

09. Oktobris 2006, 10:50

[user]2|SZ|[/user]vislabakais, kad esmu dzirdejis teiksim savam auto 4 dazhadas diagnozes par naudas summam no 50- 500 LS !!!!! 8D 8D 8D

secinajums- Latvija un titari, kas doma, ka visi ir muljkji un ka visus var apjaat :evil:

ieteikums:vienmeri 7x nomeri pirms griez( parbaudi)

Tas diemžēl notiek visur. Tepat par vienu vecu G-klasi Vācijā oficiālajā servisā pateica, ka esot rāmis saliekts. Pie mums – pat savirze nav jāregulē. Šie vienkārši cerēja nopelnīt, jo lai pārliecinātos, ka rāmis esot kārtībā, viņiem esot gandrīz visa virsbūve jānoceļ nost... Tā kā aiz sētas stāv rindiņa citu mašīnu, ir pārāk liela iespēja diagnozi noteikt pietiekami pavirši...

Meistara meklējumos

09. Oktobris 2006, 10:59

Kad servisā nomainīja plauktu ielauza riteņa skrūvi un bez problēmām to nomaskēja - salauzto skrūvi SALĪMĒJA!!!!! Gribējās meistaru pēc tam nožņaugt.

Meistara meklējumos

09. Oktobris 2006, 13:49

[user]187931|1RAI|[/user]Kad servisā nomainīja plauktu ielauza riteņa skrūvi un bez problēmām to nomaskēja - salauzto skrūvi SALĪMĒJA!!!!! Gribējās meistaru pēc tam nožņaugt.

Nu bled, ārā vismaz dabūji ? Es gan pats arī nesen tā izdarīju činījot savu iepriekšējo auto,taču nebija nodoma to slēpt (čomam divi bērni tomēr).

Meistara meklējumos

09. Oktobris 2006, 13:53

Viss kārtībā, tikai baigs niknums. :x
Tēma slēgta