Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Bremžu supporti....kaput!

24. Augusts 2010, 10:42

24 August 2010 10:31:04 RG rakstīja:
Vakar atgaisoju vienam autiņam pakaļējās bremzes pēc remonta.
Viena puses atgaisojās labi. Uzreiz parādījās spiediens, iznāca gaiss un viss ok.
Otrā pusē nekādīgi nerodas spiediens caur štuceri. Mēģināju atgaisot kādu pusstundu, tā arī neparādījās spiediens. Kas varētu būt? Aizsērēja kāds kanāls? Rauj gaisu?

Da nejeedz Tu atgaisot :shura: Bremzhu traukaa ir divi iedaliijumi, viens iet uz pakalju otrs uz priekshu, vopshem traukam vienmeer jaabuut pilnam liidz luupai, lai otraa trauka iedaliijumaa buutu skidrums nevis gaiss!

24. Augusts 2010, 10:45

Nopietni? man likās, ka bremzes uz gaisu strādā :doh:
Protams, ka bačokā visu laiku tika papildināts šķidrums un gaidu viņš nesarija no bačoka.
Mani vairāk uztrauc tas, ka pa suportu gaiss vispār nenāk āra, bet pa otru nāca šņākdams un arī šķidrums nāca normāli, kad spiež pedāli.

24. Augusts 2010, 10:53

24 August 2010 11:45:53 RG rakstīja:
Nopietni? man likās, ka bremzes uz gaisu strādā :doh:
Protams, ka bačokā visu laiku tika papildināts šķidrums un gaidu viņš nesarija no bačoka.
Mani vairāk uztrauc tas, ka pa suportu gaiss vispār nenāk āra, bet pa otru nāca šņākdams un arī šķidrums nāca normāli, kad spiež pedāli.

pielej pilnu, jo tikai, kad viņš ir maksimāli pilns uzpildās tā iedaļa, kura dod šķidrumu uz pakaļējiem suportiem.... toč, tu derevņa!

24. Augusts 2010, 11:06

Cilvēk, tu vispār lasi, ko es rakstu?

24. Augusts 2010, 11:08

24 August 2010 12:06:17 RG rakstīja:
Cilvēk, tu vispār lasi, ko es rakstu?

nu bet dervnja, protams, gaiss snjaac, ja Tu gaisu pumpee... veel spreegaa, kad padomu dod! :grudaks:

24. Augusts 2010, 11:14

Labi, ka es zinu kāds tu dzīvē patiesībā esi, citādi sāktos kārtejie spama plūdi topikā :D

Suportiem tika mainīts remkomplekts, līdz ar to gaida tur ir pilns. Loģiski, ka šņāc, kad nāk ārā. Bet otram suportam nekas nešņāc vispār. Un arī eļļa īpaši nešļācās ārā, kad pedāli spiež grīdā. Pa otru nāca ārā kā traks, bet pa šito knapi tek.

24. Augusts 2010, 11:25

Pasu atgaisotaju iztiriji,var but tas ciet.

24. Augusts 2010, 11:57

24 August 2010 12:14:05 RG rakstīja:
Labi, ka es zinu kāds tu dzīvē patiesībā esi, citādi sāktos kārtejie spama plūdi topikā :D

Suportiem tika mainīts remkomplekts, līdz ar to gaida tur ir pilns. Loģiski, ka šņāc, kad nāk ārā. Bet otram suportam nekas nešņāc vispār. Un arī eļļa īpaši nešļācās ārā, kad pedāli spiež grīdā. Pa otru nāca ārā kā traks, bet pa šito knapi tek.

Tu gan dzejnieks esi :shura: Saceri dzeju tur kur nemaz nav ierosmes - sacerēt :shura:

24. Augusts 2010, 12:11

Ja netek ārā tad galvenais cilinds ir ierubijis avāriju -tipa plisusi truba.(neesu gan davedis meris lidz tadai stadijai tāpēc teory)
Vai apsties ko ar krivije ručki esat sadarijuši ar suportu ka šis sūc iekšā nevis ārā :D

24. Augusts 2010, 12:13

24 August 2010 11:42:46 Bpa4 rakstīja:
24 August 2010 10:31:04 RG rakstīja:
Vakar atgaisoju vienam autiņam pakaļējās bremzes pēc remonta.
Viena puses atgaisojās labi. Uzreiz parādījās spiediens, iznāca gaiss un viss ok.
Otrā pusē nekādīgi nerodas spiediens caur štuceri. Mēģināju atgaisot kādu pusstundu, tā arī neparādījās spiediens. Kas varētu būt? Aizsērēja kāds kanāls? Rauj gaisu?

Da nejeedz Tu atgaisot :shura: Bremzhu traukaa ir divi iedaliijumi, viens iet uz pakalju otrs uz priekshu, vopshem traukam vienmeer jaabuut pilnam liidz luupai, lai otraa trauka iedaliijumaa buutu skidrums nevis gaiss!

+1 :)
Tēma slēgta