Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
29. Maijs 2006, 11:19
nu pec skanjam ir skaidrs....tur viss ir pabiris kam vajadzeja pabirt
.gif)
nav ja uta ka vienkarjsi atrumi nesrada bet no karbas nak visai bistamas skanjas :evil:
29. Maijs 2006, 11:36
[user]59335|petkja|[/user]kur isti pie bulju bazes ir ta vieta, es tur netalu dzivoju bet ta ari neviens nevar pateikt kur isti atrodas, esmu meklejis bet nekaa ;(
laikam runa iet par HARI. uzzvani vinjam. tel. 29556024
29. Maijs 2006, 12:15
[user]59335|petkja|[/user]Njaa...viens saka ka vajag taisit sjito pasju, otrs saka ka jamekle kada cits....a pasjam nekadu ideju kaa labak :cry:
если для себя - то лучше ремонтировать твою. а не покупать кота в мешке
29. Maijs 2006, 12:17
es tiesj iapr to pasju domaju, jo kur ir garantija ka ta pirkta pec 3-6 menesjiem nenoklasies... Raap taisa pa~300ls :cry:
29. Maijs 2006, 12:23
nu,ja.Diagnosticējsi profesionāls cilvēks.Kaut kādi trokšņi,značit viss sabiris

Aizbrauc vismaz uz to pašu RAAP,lai atver vaļā un pasaka kas par lietu. Tad brauc pei Hara vai kāda cita un pērc tieši to detaļu,aks nobirusi.
29. Maijs 2006, 13:22
a kadi simptoni ir kad pabirst reduktors aizmugurejam tiltam? Raap dzeki saka lai vispirms parbaudot vai nav reduktors nobiris...varbut kadam laba ideja ka to var parbaudit tas kursj galigi sjajas lietas neko nesaprot
29. Maijs 2006, 13:34
simptomi ir tādi - kardāns griežas, bet auto uz priekšu ne...
Vajadzētu autoskolās ieviest nelielu ieskatu auto uzbūvē, man šķiet ka agrāk kautkas tāds bija.
29. Maijs 2006, 13:36
Vajag aizdzīt auto pie kāda zinoša servisa veča, lai paskatās, kas auto ir par vainu....... vēl jo vairāk, ja pats nezini auto uzbūvi un negrasies pats to auto labot........
29. Maijs 2006, 13:37
kardāns ir tāda truba kas savieno kārbu un reduktoru, reduktors ir ksate starp abiem pakaļas riteņiem točna pa vidu (skatoties no aizmugures)
29. Maijs 2006, 13:41
man simtoni ir tadi ka aizmugure kautkas reali skan, bet auto uz prieksju neiet...ja doma nav slikta par autoskolas papildus apmacibu masjinas uzbuve