Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
14. Jūnijs 2005, 18:21
[user]45272|Rays|[/user]izskatās jau labi,vēl mani vienīgi uztrauc vai aizmugurē gar arkām nestrīķēsies,kaut gan man viņš ir nedaudz augstāks nekā citi!
NU ja nelien ārāno arkām tad nevajadzētu!
14. Jūnijs 2005, 18:23
gribu likt uz 225 riepām,bet kā būs nezinu!
14. Jūnijs 2005, 18:27
man liekaas ka aizmugure nekaadaa gadiijumaa nekjersies, vieniigi prieksha vareetu kjerties, nu tas atkariigs cik augstu riepu uzliksi
14. Jūnijs 2005, 18:28
[user]45272|Rays|[/user]gribu likt uz 225 riepām,bet kā būs nezinu!
Es varu droši teikt ka es uzliku uz 255 aizmugurē un 235 priekšā! Tie ir tie diski kas redzami bildē!
14. Jūnijs 2005, 18:31
nu tad jau nevajadzētu problēmām būt,priekša tieši es varētu likt vēl lielāku,tur vietas pietiek un vēl pāri paliek,ar aizmuguri ir kā ir, ja aizmugurē neviens nesēž tad ir okey!
14. Jūnijs 2005, 18:40
...ja flanci ir profesionaali izgatavoti ( tas vareetu maxaat ap 30-40ls komplekts).tad nekaadu probleemu nav ...vieniigais flancus nevajadzeetu plataakus par 2-2,5 cm taisiit tas ir pridels ...preteejaa gadiijumaa var buut lielas probleemas!!!....pats es braukaaju ar flanciem ...gan offroadaa gan pilseetaa ...aardijie uz nepraatu + mana masina ir reaali smagaaka nekaa w123..un nekaadu probleemu ...paskaties
www.lietiediski.lv
14. Jūnijs 2005, 23:53
[user]6695|RIPS|[/user]...ja flanci ir profesionaali izgatavoti ( tas vareetu maxaat ap 30-40ls komplekts).tad nekaadu probleemu nav ...vieniigais flancus nevajadzeetu plataakus par 2-2,5 cm taisiit tas ir pridels ...preteejaa gadiijumaa var buut lielas probleemas!!!....pats es braukaaju ar flanciem ...gan offroadaa gan pilseetaa ...aardijie uz nepraatu + mana masina ir reaali smagaaka nekaa w123..un nekaadu probleemu ...paskaties
www.lietiediski.lv
A kur tos flančus ar garajām skrūvēm var iegādāties! :whistle:
15. Jūnijs 2005, 18:43
Latvijā tiešām NAV lieto disku piedāvājuma W123, tie daži ir izsmiekls. Fakts, tie firmas diski ir ļoti dārgi, citu jaunu nav. Vienīgais risinājums ir pasūtīt jaunus no ASV, jo tur cenas, salīdzinot ar mūsu, ir smieklīgi zemas un W123 ir pietiekami liels piedāvājums. Atliek tikai atrast veidu, kā tos dabūt šurp. Ja pats gribētu jaunus diskus, noteikti pirktu tur!
15. Jūnijs 2005, 18:57
Sveiks,Mizx.Tev ir kāda USA adrese?Vienkārši interesei
15. Jūnijs 2005, 19:31
[user]379|Mizx|[/user]Latvijā tiešām NAV lieto disku piedāvājuma W123, tie daži ir izsmiekls. Fakts, tie firmas diski ir ļoti dārgi, citu jaunu nav. Vienīgais risinājums ir pasūtīt jaunus no ASV, jo tur cenas, salīdzinot ar mūsu, ir smieklīgi zemas un W123 ir pietiekami liels piedāvājums. Atliek tikai atrast veidu, kā tos dabūt šurp. Ja pats gribētu jaunus diskus, noteikti pirktu tur!
Jā ASV ir krietni lētāk,man viens paziņas sev BMW taisās pasūtīt diskus,viņs internetā atrada 18 collu hromētus ar visām riepām pa 1500 dolāriem, Latvijā tādi diski vien maksātu ap 300ls gabalā!