Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
13. Jūnijs 2005, 18:45
man domāt ka arī 3,0 litrīgā atsperēm nevajadzētu lūzt,
viņas vienīgi varētu ātrāk nosēsties...
te ir runa par ko citu
vai atceraties kad žigulī ar piekabi veda 1t kāpostus uz krieviju,
ne tur atsperes lūza ne riepas plīsa(ja bija labas)
šeit ir runa par to ka atspere pārlūza MERSEDESAM!!!
fsjo!!!!!!!! PĀRDODU!!!!!!
NADOJELO!!!!!
13. Jūnijs 2005, 18:53
[user]620|GK23|[/user]man domāt ka arī 3,0 litrīgā atsperēm nevajadzētu lūzt,
viņas vienīgi varētu ātrāk nosēsties...
te ir runa par ko citu
vai atceraties kad žigulī ar piekabi veda 1t kāpostus uz krieviju,
ne tur atsperes lūza ne riepas plīsa(ja bija labas)
šeit ir runa par to ka atspere pārlūza MERSEDESAM!!!
fsjo!!!!!!!! PĀRDODU!!!!!!
NADOJELO!!!!!
Ja ir kārtīgas atsperes viņām nevajadzētu lūzt. Tev viņas kautkādas kreisās, tur nav nekāda sakara ar MB kvalitāti. Nevajag likt sūdīgas daļas iekšā un taupīt naudu!
13. Jūnijs 2005, 19:06
ko TU zini par to cik es taupu!!!
es Tev neprasiju mani apdirst, bet padomu!
es atsperes pirku GROSĀ...
Tu laikam iepērcies pie pāvesta, pa trīskāršu cenu
pirms ko raksti padomā...
13. Jūnijs 2005, 19:13
Nu, nu... Pats zinu, kā ir pie mums meklēt retas detaļas... Cenu amplitūda no 155-280 Ls, bet 155 Ls priekš Ķīnas ražojuma ir nenormāli daudz, vienlaicīgi 280 Ls liek padomāt, vai tas bleķītis tiešām ir tās naudas vērts un nevar rast citu izeju. Un manā gadījumā tās tiešām oriģinālās dārgās detaļas man nepiedāvāja veikalā vai pie pārstāvjiem, kas arī paši taupa uz detaļu iepirkuma cenām. Tāpēc viegli runāt par "netaupīšanu un lētu detaļu nelikšanu", ja uz katra stūra pieejama grēda lētu un grēda dārgu detaļu un ir 100 atsauksmes par katru no tām... Te tiešām jādomā un jārēķina, varbūt uzrodas kāds, kurš tiešām zina, ka viņam pieejamās atsperes būs tās īstās, jo šajā situācijā veikalā var dabūt skaistu kastīti, kurā iekšā ir pilnīgi nederīga manta neatkarīgi no tā, cik naudas izdots.
13. Jūnijs 2005, 19:28
paldies Mizx par atbalstu!
galvenais ka neviens neparko neatbild, un ļautiņi tik turpina iepirkties Latvijas kroplīgajā (krutku ) tirgū...
jūtu visiem līdz!
14. Jūnijs 2005, 08:10
Starp citu par Grosā pērkamo detaļu kvalitāti nevaru neko labu teikt. Cenas - Jā. ir pieņemamas.
Pamēģini varbūt APE motors painteresēties. tur detaļas ir ok, cenas nedaudz augstākas. Ja oriģinālu vajag, tad mēģini MB busā (tomēr lētāk kā Domenikā).
Ja ir laiks vari pameklēt autoplaci Siguldā (viņiem logo ir kā jumja zīme uz zaļa fona, nosaukumu neatceros). Viņiem bija MB 320 Carlssons T versija. Sasists tā ka visticamāk aizgājis uz izjaukšanu. Varbūt viņiem ir rezerves daļas palikušas. Ja nē viņi varētu pateikt kur meklēt. Nu tas tā - sportam.
14. Jūnijs 2005, 08:49
Es pirms diviem gadiem liku BOGE atsperes un tieši priekšā savam 250D. Pa šo laiku katru dienu braucot pa "trepi", kārīgi bedrainu lauku ceļu vēl turas, vienīgais nedaudz par mīkstu, liekas, ka labāk derētu vieglākam motoram, bet pats vainīgs pie izvēles. Cena tad bija apmēram Ls 20 gabalā. Jaunas.
Starp citu, kā iespējams nedaudz augstāk, par pāris cm, pacelt autiņam degunu uz augšu, citādi man viņš tāds pa zemi valkājas? Vai ar stingrākām atsperēm, vai kā citādi? Zinu, ka uz atsperu augšējiem galiem liekamas tādas gumijas starplikas, bet tur jau max atļautais ir sakrāmēts.
14. Jūnijs 2005, 09:10
Čau! GK 23, esmu redzējis tavu auto uz ielas. Pats gribu E-klases CE. Pastāsti par subjektīvajām sajūtām tādā auto. Paldies!
14. Jūnijs 2005, 09:34
Pirms divaam nedeeljaam nomainiiju w124 250D abas prieksheejaas atsperes... Liku lietotas pa 15 Ls/gab. (pirms tam gan nedeelju gaidiiju, kameer vini dabuuja)...
Dzeki servisaa teica - aarpraac, kas notiekot, jo katru dienu kaadam MB maina atsperes. Domaaju, ka galvenokaart vaina ir Latvijas labaas kvalitaates celjos...
14. Jūnijs 2005, 09:35
[user]1066|mersovod|[/user]Čau! GK 23, esmu redzējis tavu auto uz ielas. Pats gribu E-klases CE. Pastāsti par subjektīvajām sajūtām tādā auto. Paldies!
Mersovod - par w124 CE ir citi topiki...