Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Vibrācija!!!!

30. Decembris 2004, 08:41

[user]630|Holokous|[/user]Ar riepām šoreiz nebūs nekāda sakara, jo riepas ir šogad jaunas iegādātas. Man domāt ka pie vainas ir dzinēja spilveni,jo viņi nav mainīti kopš dzimšanas. :whistle:

ja nav noslēpums, kādas riepas uzliki? ražotājs?

Vibrācija!!!!

30. Decembris 2004, 08:41

Nu bet bremžu diski nevarētu būt sametušies? :unsure:

Vibrācija!!!!

30. Decembris 2004, 08:45

Man jau tā vibrācija veidojas pie samērā zemiem apgriezieniem un man ir uzstādītas tīrās ziemas riepas bez radzēm. Itkā labi tur ceļu. ;)

Vibrācija!!!!

30. Decembris 2004, 08:46

Nē bremžu diski tie nevarētu būt, jo viņi nesem visi bij kustināti un samainīti.

Vibrācija!!!!

30. Decembris 2004, 08:59

[user]630|Holokous|[/user]Man jau tā vibrācija veidojas pie samērā zemiem apgriezieniem un man ir uzstādītas tīrās ziemas riepas bez radzēm. Itkā labi tur ceļu. ;)

a kāds ražotājs?

Vibrācija!!!!

30. Decembris 2004, 09:06

Uz sitienu es neatcerēšos, bet firma nebij nekāda pazīstamā :!

Vibrācija!!!!

30. Decembris 2004, 09:09

Riepu ražotājs ir "Mabor" nu firma nav pazīstama, bet par saķeri ar ceļu es nesūdzos. :)

Vibrācija!!!!

30. Decembris 2004, 09:23

Esmu ievērojis, ka savējā (w123)sagriežot stūri līdz galam (veicot pilnu apgriezienu uz ielas) pie zemiem apgriezieniem motors reizēm slāpst un jūtami, tā kā grūdieni vai vibrācija, bet nevar saprast vai tas motorā vai stūres sistēmā? :scratchchin: Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu lietu? :scratchchin:

Vibrācija!!!!

30. Decembris 2004, 10:14

ALIS
Гидроусилитель забирает много мощности, поэтому не хватает оборотов. Жидкость давно менялась? Поменяй в усилителе жидкость и фильтр. Там надо примерно 2 литра, если прокачивать. Оригинальная жидкость стоит около 6 Ls за литр в Domeniks. Можно налить ATF. Будет стоить около 2 Ls за литр. Фильтр не оригинал стоит примерно 4 Ls. Сделаешь все минут за 20. Может быть поможет, если там давно все не менялось и фильтр забит.
Также проверь, как натянут ремень.
Или немного увеличь обороты у мотора, если это возможно(я не знаю какой у тебя мотор)

Vibrācija!!!!

30. Decembris 2004, 10:32

Paldies. Man bija aizdoma, ka vaina meklējama stūres pastiprinātājā, ja godīgi saka :blush: , es šķidrumu un filtru neesmu mainījis kopš mašīnu nopirku, tikai papildinājis, tjipa nebija vajadzības. Man ir 2.3 benzīnnieks (102.980).
Tēma slēgta