Citēt:
[user]254844|fourmatic|[/user]
Citēt:
[user]83747|pinguin|[/user]
Citēt:
[user]158906|TAMA|[/user][quote][user]83747|pinguin|[/user]viens sitiens ar lielu āmuru vai labāk viens spiediens uz preses, un iet gadu kā minimums, ar nosacījumu ka labojamais ir OEM detaļa...
Kas ir OEM detaļa?
Original Equipment Manufacturer...
ar to gribēju teikt ka latvijā pirktas aftermarket detaļas nav jēgas restaurēt, jo slikti materiāli, bet oriģinālās detaļas var restaurēt, jo tur izmantotie materiāli ir pietiekošo labi lai dzīvotu vēl vienu dzīvi.
Kad nopirku savu mersi, bija lufte visos četros stūres pirkstos.
"saremontēju" ar preses metodi. Nobraucu 50 tūkstošus, tā arī vēl tie pirksti gāja.
var jau taisīt razpaļcovku tipa mersim tādās lietas nedara blā blā, bet argumentu kapēc tas man bija neizdevīgi, grūti iedomāties.
Ar to piespiešanu esmu saskāries, kādreiz pats esmu veicis. Tur pat presi nevajag, esmu izmantojis gultņu sjomņiku, tādējādi iztiekot bez detaļas noņemšanas. Tagad gan neies cauri, jo tur pie reikas, tiem iekšējiem pirkstiem jau neko nevar saspiest. A tos ārējos tik tā, profilaksei gribu nomainīt. Par to restaurēšanu pagaidām vel īsti nezinu. Esmu atradis vienu speciālistu. Cik saprotu tad pirkstu un buksi ap to viņš izgatavo no jauna, a korpusam tak nekas nevar nolietoties, to jau 100 x varētu izmantot. Gribēju dzirdēt atsauksmi no kāda, kam ir tās restaurētās detaļas, vai tiešām kalpo ilgāk?[/quote]
pinguin tak to ir darījis!