Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

bremžu kluči

21. Decembris 2006, 13:50

Sveiki!

Kādu nedēļu atpakaļ sāka mirgot bremžu kluču lampiņa. Šodien domāju apskatīties kuri ir jāmaina un rezultāts tāds. Aizmugurē milimetri divi, bet priekšā normāli. Biju dzirdējis, ka signāls uz lampiņu panelī nāk tikai no priekšējiem. Tad jautājums vai tiešām tikai no priekšējiem? Un ja nē, tad kāpēc lampiņa mirgo? Auto W124 92g.

bremžu kluči

21. Decembris 2006, 13:51

kad sak degt, aptuveni 3 k km vel vareja nobraukt......

bremžu kluči

21. Decembris 2006, 14:01

Būs visi jāmaina. Bija tāds pats skats, bet servisā teica, ka priekšējos nav ko vilkt līdz pēdējam.

bremžu kluči

21. Decembris 2006, 14:07

Ew, a ja man bremzējot, baigi griezīgi čīkst bremzes, tas ar varētu būt no tā, ka kluči nodiluši/ 8D

bremžu kluči

21. Decembris 2006, 14:34

nu nea.....man liekas....

chikstoshie kluchi..hm..vai nu kaut kadi letie vai ari pec nomainjas baigi strauji esi bremzejis?

bremžu kluči

21. Decembris 2006, 14:37

[user]2|SZ|[/user]nu nea.....man liekas....

chikstoshie kluchi..hm..vai nu kaut kadi letie vai ari pec nomainjas baigi strauji esi bremzejis?

Tieši tā.

bremžu kluči

21. Decembris 2006, 14:37

Agaaa - nu paldies !!!!
A cik apm. 140-tajam varētu maxāt ?

bremžu kluči

21. Decembris 2006, 15:10

...vai arī suporti slikti nāk atpakaļ, un kluči pārkarsēti.

bremžu kluči

21. Decembris 2006, 15:10

...vai arī suporti slikti nāk atpakaļ, un kluči pārkarsēti.

bremžu kluči

21. Decembris 2006, 15:20

[user]191010|Puika|[/user]Agaaa - nu paldies !!!!
A cik apm. 140-tajam varētu maxāt ?

Kādus gribi, tā arī maksās. Faktiski ja pašam nav pieredzes, tad bieži jāpaļaujas uz servisu ieteikumiem. Savulaik tepat viens mūsējais ieteica vietu, kur ļoti labi atjauno vecos klučus -- uzliek to dilstošo daļu no jauna, ja nemaldos, tad 7 Ls par pāri, laikam kaut kur Ģertrūdes ielā pie dzelzceļa. Pats lietoju un tiešām labi. Sīkāku informāciju gan nepateikšu, jo pats pie viņiem nebraucu.
Tēma slēgta