Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

AMORTIŅI

24. Februāris 2009, 20:58

nu par savilcējiem es zinu... vēl pirms kādiem 10 gadiem mainījām Omegai, izmantojām paštaisītos savilcējus - nebija ne vainas...! laikam tomēr neriskēšu! Paldies!

AMORTIŅI

24. Februāris 2009, 20:58

nu par savilcējiem es zinu... vēl pirms kādiem 10 gadiem mainījām Omegai, izmantojām paštaisītos savilcējus - nebija ne vainas...! laikam tomēr neriskēšu! Paldies!

AMORTIŅI

24. Februāris 2009, 21:02

[user]379|Mizx|[/user]Ir viens milzīgs, milzīgs arguments par labu servisam — pastāv risks, ka skrūves ierūsējušas un ja aplauzīsi, tad no garāžas varēsi savu auto vest ar evakuatoru. Tās molauzt nav liela māka. Un kad man auto vienā servisā nomainīja amortizatorus, arī neparūpējās par to, lai skrūves vēlāk varētu atskrūvēt — servisā jau pateica, ka to nomaiņa būs problemātiska. Bet kopumā — kas neriskē, to neieģipsē! Ā, vēl skaties, vai atsperes mainot nevajadzēs to savilcējus, MB tās ir stipras un lētie universālie savilcēji mēdzot montāžas laikā salūzt.

ja kas man ir tie savilcēji kas tur 3+ litrigo atsperes :)
A kuras skrūves tur var aplauzt tā īsti neiebraucu?
prieksā mainiju nekas nenočakarējās a pakaļā man pumpen...so nav jamaina.

AMORTIŅI

24. Februāris 2009, 21:05

50Ls par abām asīm. Iecavā.

AMORTIŅI

24. Februāris 2009, 21:07

[user]522468|Runchuks|[/user]nu par savilcējiem es zinu... vēl pirms kādiem 10 gadiem mainījām Omegai, izmantojām paštaisītos savilcējus - nebija ne vainas...! laikam tomēr neriskēšu! Paldies!

omega nav mercedes! Mercedesa piekarei atspoeres tiek slogotas caur plecu, kas nozīmē ka atsperes ir daudz stingrākas par citu auto atsperēm, kuras izmanto klasisko McPherson piekares sistēmu.

AMORTIŅI

24. Februāris 2009, 21:07

Man pumpējamos tā "iestiprināja". Vienīgais mierinājums, ka liku jaunus un droši vien vēl 10 gadus ja ne ilgāk tur nevienam nebūs jālien.

AMORTIŅI

07. Marts 2009, 22:22

a kas ir "pumpējamie" amortiņi!?

AMORTIŅI

12. Marts 2009, 19:46

Nospied podziņu un viss notiek!

AMORTIŅI

12. Marts 2009, 22:12

KYB labie noteikti ir (Kayaba) bij kadreiz pircis pariti.
Tēma slēgta