Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
19. Decembris 2008, 06:15
19. Decembris 2008, 06:15
un, tagad vinsh tur jau nestrada pietiekamo laiku un vinsh nebija parastais pardeveis, tatad... laikam studenti kaut kadi
19. Decembris 2008, 06:18
klauni istie. Draugs ar pazinja a/m Pontiac Pirebird 5.7 1974. gada izlaiduma brauc uz TA, vinjam apasaka, ka... jums ressores pashtaisitas un taja autinja tiem but nedrikst

DDD Cirks pilns

DD visie parbauditaji savacas, lai to autinju apskatit, braucaja reiz pa ielam tads, dzeltens ar Tigeri. izskatas ka Camarro, bet nav Camarro, ar Lielajiem aizmugures riteniem,
nu karoch, ilgi nacas viniem skaidrot, ka tur jabut tiem ressoriem un tas originala konstrukcija, jo tajos gados tas bij normali. PSC
19. Decembris 2008, 08:46
[user]252185|Tochev|Bet, par to TA[/user]klauni istie. Draugs ar pazinja a/m Pontiac Pirebird 5.7 1974. gada izlaiduma brauc uz TA, vinjam apasaka, ka... jums ressores pashtaisitas un taja autinja tiem but nedrikst

DDD Cirks pilns

DD visie parbauditaji savacas, lai to autinju apskatit, braucaja reiz pa ielam tads, dzeltens ar Tigeri. izskatas ka Camarro, bet nav Camarro, ar Lielajiem aizmugures riteniem,
nu karoch, ilgi nacas viniem skaidrot, ka tur jabut tiem ressoriem un tas originala konstrukcija, jo tajos gados tas bij normali. PSC

Tiešām jocīgi - TA stacijās tiem darbinikiem taču vajadzētu būt kaut kādiem manuāļiem... Visu auto uzbūvi nevar atcerēties!
19. Decembris 2008, 09:03
Es parasti skates gāju Grobiņā, tur ar viens neciešams frukts bija.
Savedu vienam onkam žigulīti kārtībā pirms skates un aizbraucu to žigu uz skati ar, lai onkam nav jācīnas ar viņiem 80 gadi pāri jau. Skatē krata, krata, skaka ka stāvābols kustas, es paeju apakšā pielieku roku nu nekustas, tā vārds pa vārdam beigās šis pagriež muguru aiziet ieliek 2 un izdzen ārā. Aizbraucu uz garažu noņemu nost, nu blad ābols stingrs kā jauns. Nomazgāju viņu ar petrolijas lupatu uzlieku un braucu atpakaļ. Iebraucu skatē neko nesaku, lai šis skatās, jā tagad esot ok. Es neko nesaku, gaidu kad ielīmēs logā uzlīmi nu un tad kad viņš to izdarija, es iegāju pie viņa atpakaļ, nosaucu viņu visos mātes vārdos kādi manā leksikā bija un pateicu ka tas ir tas pats ābols, tikai nomazgāts tīrs. Tādi viņi tur ir, a mersi man izlaida ar pilnīgi beigtu priekšējā plaukta ābolu, mersi tikko biju nopircis, gribējās viņu aizvest un nolikt uz galda lai apskatās ar ko skati izlaida.