Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Piekare
| Autors |
Ziņojums |
|
Viesis
|
Tēma: bremžu kluči Atbilde saņemta: 05. Septembris 2007, 18:55 |
|
|
|
|
sorry bet varbut stulbs jautajums. cik mm jabut klu4iem? ka lai saprotu majas apstaklos vai ir laix ja mainiit vai ne? cik ir min biezums??? plz paliidziet.
|
|
 |
|
|
ZV
|
Tēma: bremžu kluči Atbilde saņemta: 05. Septembris 2007, 18:56 |
|
Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32 Atbildes: 33834 Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129
|
ir tā, kad tiem auto, kam ir ASR, kluču datčiki ir arī aizmugurē.... .gif)
_________________ Das Beste oder nichts!
|
|
 |
|
|
ZV
|
Tēma: bremžu kluči Atbilde saņemta: 05. Septembris 2007, 18:57 |
|
Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32 Atbildes: 33834 Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129
|
|
kad paskaties, Tu tak redzi, kluča pmatni un tās vielas platumu, kas dilst? nu, respektīvi, kad paliek vairs maz, sāk degt signāls un tuvākajos 1000 km obligāti jānomaina..
pēc gramatas gan rakstīts, ka tad var 3 000 km vēl braukt, bet labāk lieki neriskēt :0
_________________ Das Beste oder nichts!
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: bremžu kluči Atbilde saņemta: 05. Septembris 2007, 18:59 |
|
|
|
bet apmeram ir kads izmers? cik mm? varbuut man jau ir bistami braukt un taas vielas, kas dilst nemaz nav palicis!  :D
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: bremžu kluči Atbilde saņemta: 05. Septembris 2007, 19:19 |
|
|
|
tiesam nevaretu kads pateikt? :whistle: 
|
|
 |
|
|
wasgo
|
Tēma: bremžu kluči Atbilde saņemta: 05. Septembris 2007, 19:36 |
|
Pievienojies: 15. Februāris 2006, 21:56 Atbildes: 180 Atrašanās vietas: Cirencester, United Kingdom
|
|
ko tu gribi ,lai tev atbild,ja pats sev jau esi atbidējis----un taas vielas, kas dilst nemaz nav palicis!
_________________ Laimīgs ir tas, nevis kuram daudz, bet kuram pietiek.Man jau divi,nu jau laikam pietiek!
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: bremžu kluči Atbilde saņemta: 05. Septembris 2007, 19:58 |
|
|
|
|
es nezinu - es tik saku ka varu nesaprast kura ta viela ir un cik vinjai daudz jabuut lai vel laicinju varetu mieriigi braukat. es ta4 nezinu cik aatri vinja dilst... :?
|
|
 |
|
|
vabo
|
Tēma: bremžu kluči Atbilde saņemta: 06. Septembris 2007, 06:39 |
|
Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07 Atbildes: 11936 Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
|
Min. dopustimaja tolwina nakladok na kolodkah-2 mm,no eto uže prakti4eski s4itaj ih net 
_________________ Visu veidu profesionāla būvuzraudzība ,būvdarbu vadīšana, projektu vadīšana, projektu ekspertīze, konsultācijas.
|
|
 |
|
|
fourmatic
|
Tēma: bremžu kluči Atbilde saņemta: 06. Septembris 2007, 17:10 |
|
Pievienojies: 27. Maijs 2007, 23:09 Atbildes: 167
|
|
Ar klučiem jābrauc tikmēr, kamēr tie turas iekšā. Kad tie pavisam nodilst, tie vienkārši izkrīt un tad jābrauc kamēr nodilst bremžu cilindri. Tad viss jāmaina un var turpināt braukt:) Bet ja nopietni, tad vismaz priekšējos klučus jau pavisam viegli sadzirdēt, kad tie sāk beigties. Un ja tā lampiņa kaitina tad viegli var nogriezt vadiņu. Par aizmugurējiem gan nezinu, nav nācies pašam nobraukt, vienmēr autiņš ir ticis pārdots pirms tam.
|
|
 |
|
Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Piekare
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis
REKLĀMAS