Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
14. Jūnijs 2005, 09:41
tavam (ex manam )
uzlika killen no Ape
coz bija tada pati shaize laikam 124 slimiba
14. Jūnijs 2005, 10:28
Mazliet oftops, bet ja jau reiz aizgāja runa par krutku, tad pēdējā laikā esmu dzirdējis (no tirgotājiem-konkurentiem), ka Lemfordera balsta šarnīri arī esot krutka... Ir kāds kaut ko dzirdējis šajā sakarā?
14. Jūnijs 2005, 11:18
[user]620|GK23|[/user]man domāt ka arī 3,0 litrīgā atsperēm nevajadzētu lūzt,
viņas vienīgi varētu ātrāk nosēsties...
te ir runa par ko citu
vai atceraties kad žigulī ar piekabi veda 1t kāpostus uz krieviju,
ne tur atsperes lūza ne riepas plīsa(ja bija labas)
šeit ir runa par to ka atspere pārlūza MERSEDESAM!!!
fsjo!!!!!!!! PĀRDODU!!!!!!
NADOJELO!!!!!
Nu, gan satrakojies. Nomierinies. Mašīna taču ir no dzelzs un lūzt un dilst un bojājas. Plus vēl jābrauc uz servisiem, kas paši pērk detaļas - jo tie viszma zina, kas ir kas. Es arī pats nopirku bremžu klučus MB Busā, ne dārgākos, bet vidējā cenā - izrādās baigie mēsli - karsē riteņus, smērē diskus utt. Es nevaru zināt visu, kas ir labs un kas nav. Pašam pirkt detaļas vienmēr būs risks. Tās jaunās atsperes varbūt bija itāļu. Bet Itāļu detaļas labāk pa gabalu no MB.
14. Jūnijs 2005, 15:09
[user]1066|mersovod|[/user]Čau! GK 23, esmu redzējis tavu auto uz ielas. Pats gribu E-klases CE. Pastāsti par subjektīvajām sajūtām tādā auto. Paldies!
varu iedot pabraukt...
šī ir vienīgā mašīna kura pēc gada braucot vel nav apnikusi...
pirms tam bija pilnīgi piepičkāts GOLF 4.....bet MB labāks- viennozīmīgi
14. Jūnijs 2005, 22:31
Vairs ne vārda par offtopiku, lūdzu. ja par lūztošām atsperēm nav ko rakstīt, tad nerakstam. Par visu pārējo var pārrunāt privātajā vai kāda citā, tam vairāk piemērotā topikā. Lūdzu, ievērojiet kārtību.
24. Jūlijs 2005, 16:11
Taa man ar paarluuza viena atspere,bet tikai pats galinjsh,liidz ar to nejutu,liidz briidim,kad servii mainot sajuugu to pateica!
.gif)
Ir vajadziiba peec atsperes prieksheejaas vadiitaaja pusee.
MB W124 2.0l bendziins.
Vai ir iespeejams kautkur seedinaato atsperiishu komplektinju lietotu iepirkt? Gribeetos bik zemaaku!
25. Jūlijs 2005, 11:55
[user]6233|gotikus|[/user]
Ir vajadziiba peec atsperes prieksheejaas vadiitaaja pusee.
MB W124 2.0l bendziins.
Jauna maksā 25 ls, ja nemaldos. Lietotas likt ne visi iesaka. Uzliekot vienu jaunu, nekas nemainīsies skatā, bet, ja uzliek abas, tad gan var labi pacelties tā daļa!!
25. Jūlijs 2005, 12:53
Ok bet vai uzliekot vienu jaunu a/m vadiishanaa un sakjeree nekas nemainisies? Nevilks uz vienu pusi?