Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
01. Aprīlis 2005, 03:12
vispar jau ir taa, nonem aminu un tev masina pieplaks pie zemes, jo tas atsperes neko nedod!? 8D
W123 ir smags un ja tev ir labi aminji tad vins tev ir gaisaa :whistle:
un vispar, kaada problema ir nogriest atsperem tinumu`s, troleibusu parkaa nogriezis un noruudis
01. Aprīlis 2005, 07:17
Man neko nedos ja es izņemšu amartizātorus jo man aizmugurŗ stāv pilnīgi jaunas atsperes! :whistle:
01. Aprīlis 2005, 18:46
Nekādā gadījumā negriziet nost daļas no atsperēm!!!!! :! :! :! Tas ir pilnīgs sviests!!! Ja gribi normāli kvalitatīvi nosēdināt savu auto, tad pietiks pat tikai ar atsperu nomainīšanu!!! Un autiņš būs zemāk ~ par 3 cm zemāks, liekas ka maz, bet reālā dzīve, tas ir pietiekoši daudz!!! Nu es domāju ka viņš paliks par 3 cm zemāks, nekā ar oriģinālām atsperēm, bet varbūt tev tagad otrādi stāv augstākās atsperes, tad tev tā starpība liksies ļoti liela!!!
02. Aprīlis 2005, 08:52
Domāju, ka pats jau atbildēji uz savu jautājumu -- izmet tās neoriģinālās atsperes un piemeklē kā pieklājas W123, par sedaniem tā nezinu, bet domāju, ka arī tiem pakaļgalā varētu būt 2 veidu jau rūpnīcā liktas. Baidies, ka nosēdīsies -- nepērc lietotas -- nu nevelkas tiem normāli pakaļa pa zemi, kā sūdzies... Vai tiešām kādā tūninga firmā nopērc atsperes W123, bet tās vēl būs jāpameklē -- iebāzīs te kāds vietējais kaktu kantorītis kaut kādas no Golfa ar nez kādiem pašdarinātiem stiprinājumiem, arī laimīgs nejutīsies... Kad auto būs pareizā augstumā vēl izrādīsies, ka zemāk nemaz nevēlies. Kā tur bija par to MB tūningu ar oriģinālajām detaļām?...
15. Jūlijs 2005, 18:54
Sedinat vai nesedinat, kadas nu kuram gaumes un vajadzibas. Katra zinja es sedinaju ar INXX atsperem -45mm. Man bija luzushas divas atsperes, auto bija zems, es redzeju, ka pie ta man ipashu problemu nav ar braukshanu, tapec droshi njemu tadas atsperes. Rezultata piekare ir cietaka, auto daudz nesasveras, likumos nu baigi stabils, komforta zinja ari nekas daudz jutami zaudets nav, izskats tads agresivaks palicis.
Domajiet jau pashi, es esmu par sedinashanu, tagad jau ar abam rokam.
15. Jūlijs 2005, 23:18
Piekritu Myth!!! Pareizi pateikts, es arī ar abām rokām "PAR"!!! 8) Tik teikšu godīgi, jāmāk braukt, manam tētim tomēr labāk nedot sēdinātu auto, var bez spoileriem palikt...