19. Jūlijs 2009, 17:07
19 July 2009 15:09:52 pinguin rakstīja:
ja pusass ir nolūzusi, tad kārba negriezīsies!
A otra pusass?
pie 90 ta vinja arī krutisies?
Voošem Zabadaks rullē... ko nevar pateikt par Kuldīgas sabiedrisko transportu,vienīgais sabiedriskais tur ir šausmīgs 18:35 atiet pēdējais busss.... vienkārši pipec.

21 gadsimts ...vēl vajadzētu zirgu pajūgu autobusa vietā un tad vispār būtu stilā!
Bet ja nopietni ar kuru galu organizētāji domāja, ka nav papildus reisu svētku laikā nesaprotu.
Svētki gan bija labi.
Taga pie tēmas
1. pusass genoh pie paša riteņa nevis pie difa.
tobiš secinam ka pārlūzis kardāns pats.
2. riteni noņemt av iespējams jo viena skrūves galviņa man palika rokā - kurš ****** izdomājis to mēslu uztaisīt kā mušmīri ar svārkiem?
taga secinājumi uz vietas tur nav ko darīt ne šrotu ne kādu jēdzīgu servisu tur nav.( ziņas no vietējiem čaļiem kas paši ņemas ar autiņiem pagalmā)
Tātad rodas teorētiskais jautājums.
Jāvelk uz Rīgu te man ir viss ko vajag lai to pusasi izjauktu un pārliktu.
Bet
1. vai otra pusass strādās velkot un piedzīs kardānu? (man jau liekas ka nē ja nav patstāvīgā tilta bloķa bet nu ir tas ASD tāpēc raustos)
2. vai salauztā pusas man neizdomās kautko vēl izlauzt tā ka paliekam pa ceļam no kuldīgas uz Rīgu? (pēc teorijas tam kardanam nav jāgriežas ja stāv neitdāla kārba un strādā motors -pieņemam ka otra pusas nekustina kardānu)
Bet ja viņa kustēsies tad teorētiski pietiekami ātri braucot fizikas likumi tai piespiedīs riņķot ar minimālām novirzēm. tātad neķersies
3. tas ka jāvelk būs ar ieslēgtu dzinēju ir skaidrs tag paliek jautājums kādā pozīcijā?
N vai D???? un vai N drīkst braukt 150km?
Paldies Mizx, ka piezvanīja un pateica, ka nedrīkst braukt lielus gabalus ar mašīnu, jo kārbā eļla nedzesējas.(zināju ka nedrīkst vilkt automātu, zināju ka mb drīkst kautkas ap 50km, bet biju aizmirsis ka max ātrums ne lielāks kā 50km/h)
Tā kā big thanks

Vošem risinājums būs ka visdrīzāk skuķa darba šoferis ar busu dabūs mani vilkt uz Rīgu.
3.5 stundas autobusā bez gaisa bija vienkārši pipec! tā kā es eju

:emo::piss: