Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
05. Marts 2009, 17:20
Izspida suuknim salniku :banghead: :banghead: skatos un nevaru saprast jo tur ir kopaa ar stuures pastiprinataja suukni
Cik lielas ziepes lai to savestu kartiibaa?(pakala pa zemi) :arge:
05. Marts 2009, 17:42
Sūknis tur tiešām var būt 2:1. Jātaisa, man sūknis laikam nav bijis jālabo. Bet ar šādu labāk apkārt nebraukā, tā tur ātri visu var nokaut, jo amortizatori nestrādā, sistēma tukša... Tā braukājot var nākties vēlāk visu nomainīt.
09. Marts 2009, 18:42
prosto tak saljnik nevidavlivaet.a sdelatj mozno vse
09. Marts 2009, 18:44
hidraulikas sūknim spiediens ir nopietnais... tur pat kalvīti + šleseru ar to spiedienu var no kātiem nogāzt!
09. Marts 2009, 18:57
tam saljnik ne derzit davlenie , on nedaet vitekatj maslu iz korpusa.
a vidavilo - stoto propuskaet rabocee davlenie v korpus (vozmozno tresinka)
13. Maijs 2009, 21:40
Kāds zin kā tos stulbos amīšus no gaisa atbrīvot -nomainiju visas gumijas tajā sistēmā un ielēju svaigu eļlu nekas nenotiek. pakačāju pat auto nekas nenotiek... ko darīt?
Kur ir knifs?
14. Maijs 2009, 05:42
Es ar ar tā du problēmu mokos MB200TE! Man te vīri servī teica, ka vajagot gaisot pie regulātora! Vel neesmu mēģinājis! Bet provēšu! Apnicis braukt un uz asvalta viļņiem palekties salonā!
14. Maijs 2009, 06:36
Man to taisiija taa...iedarbinaaja mashiinu un tad pie pasha amortizaatora iet shljuutene....nu un tad pa mazama saak atgriez valjaa to shljuuteni lidz kameer no vinjas nesaak teceet aaraa elja jo saakumaa bija shnjaakonja un gaaja aaraa gaiss....un taa katru pusi
14. Maijs 2009, 10:44
14 May 2009 07:36:19 Shmit rakstīja:
Man to taisiija taa...iedarbinaaja mashiinu un tad pie pasha amortizaatora iet shljuutene....nu un tad pa mazama saak atgriez valjaa to shljuuteni lidz kameer no vinjas nesaak teceet aaraa elja jo saakumaa bija shnjaakonja un gaaja aaraa gaiss....un taa katru pusi
.gif)
Tikai pirms tam saliec aizmuguree lielu svaru, lai buutu spiediens uz amiishiem!
14. Maijs 2009, 11:07
Kautkur krievos atradu manuali kur pie sadalītāja esot atgaisošanas caurums un tālāk kā bremzēm.- tas štrunts kas stiprinās ar sviru pie pak. stabilizatora.
Nedomāju ka mersisti ir izdomājuši skrūvēt katru reizi abas caurules vaļā ...tas izsklausās murgaini.