Switch to full style
Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Gumijas zem atsperēm!

04. Februāris 2009, 15:41

Sveiki tauta!
Man inetesē tāds jautājums kādām ir jābūt W140 S300 (orģināli) gumijām zem atsperēm!
man priekšā stāv ar četrām pumpām, bet aizmugurē ar divām.
un varbūt kāds zin kur tās gumijas var nopirkt?

Gumijas zem atsperēm!

04. Februāris 2009, 16:07

to gan regulē pēc vajdzības.

Gumijas zem atsperēm!

04. Februāris 2009, 20:31

Regulē tiešām pēc vajadzības. Oriģinālās maksā maz, atliek izvēlēties augstumu. Nemaz nezinu, vai ir neoriģinālas un ja ir, tad diez vai dažāda augstuma. Tai versijai, kam es pirku, bija pat laikam 4 augstumu varianti. Būtībā ja gumijas ir augstas un gribas auto padarīt mazliet zemāku, tad to nomaiņa ir lētāka, kā šrotā meklēt lietotas atsperes.

Gumijas zem atsperēm!

04. Februāris 2009, 22:10

8) savā laikā akstījos ar tadu djēlu .. izdomā kadu augstumu gribi ... es kadreiz liftēju 190 un 124 mersi . hondu vienu varu pateikt ka iz pieredzes ja cel augša tad labāk no aluminija vai teiksim tekstolita flančus (šaibas) izgatavot .un starp kuzovu ievietot a gumijas planākās likt vajadzetu .. tad redz žostkastj konstrukciji polutshe :D . bet ja ta parvietoshanās ir no serjas leni un mierigi pēc piena aisbraukt tad jau viena alga :flag:

Gumijas zem atsperēm!

04. Februāris 2009, 22:36

Nevaru pateikt par W 140, bet C 124 gumijām ir četras pumpas. Viena pumpa attiecīgi 5mm biezs gumijas slānis. Pirku MB Busā cena aptuveni 2.50 par gab.

Gumijas zem atsperēm!

04. Februāris 2009, 23:25

mainot tās gumijas jārēķinās arī ar auto komplektāciju. sen to jautājumu pētiju tādēļ vairs precīzi nepateikšu, bet atceros, ka kaut kāda fiška tur bija. tipa mazāk nopakots auto ir vieglāks, tādēļ tam plānākas gumijas.

Gumijas zem atsperēm!

05. Februāris 2009, 09:18

Izbrīnija tas ka priekšā man ir ar četrām pumpām ,bet aizmugurē ar divām!

Gumijas zem atsperēm!

05. Februāris 2009, 09:22

[user]203571|Zverins|[/user]Izbrīnija tas ka priekšā man ir ar četrām pumpām ,bet aizmugurē ar divām!

Varbūt atsperes nosēdušās un tā bija lētāk dabūt auto līmenī. Gan jau ne bez nolūka tā tur uzlikts, ja vizuāli un braucot šķiet OK!

Gumijas zem atsperēm!

05. Februāris 2009, 10:27

tur jau tā lieta ka vizuāli nav OK! priekša man ir gaisā un tagad vēl man ir jāmaina atsperes priekšā un tad sāku domāt ka tad vēl priekša pacelsies, tā kā laikam mainīšu arī aizmugurējās atsperes un likšu vienādas gumijas gan priekšā gan aizmugurē! :scratchchin:

Gumijas zem atsperēm!

05. Februāris 2009, 11:13

[user]203571|Zverins|[/user]tur jau tā lieta ka vizuāli nav OK! priekša man ir gaisā un tagad vēl man ir jāmaina atsperes priekšā un tad sāku domāt ka tad vēl priekša pacelsies, tā kā laikam mainīšu arī aizmugurējās atsperes un likšu vienādas gumijas gan priekšā gan aizmugurē! :scratchchin:

ja liec jaunas atsperes priekšā, tā būs augstāka. Jo aizmugurējās būs no lietošanas sasēdušās. Tavā vietā, zem jaunajām atsperēm liktu plānākas gumijas.
Tēma slēgta