Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
27. Oktobris 2008, 15:22
vajag šito: `Сальник рулевого редуктора` ar aptuveniem izmēriem 32imm eksejais un 43mm arejais. Kādi ir precīzi izmēri priekš w123? kur varētu būt dabūjams?
27. Oktobris 2008, 15:25
elcats.ru. atrodi detaļu un redzēsi kodu, tad varēsi pasūtit kaut kur.
var arī braukt uz MB Bus un lai šie paši atrod un pasūta.
27. Oktobris 2008, 21:40
vai nevarētu kāds man lūdzu atsūtīt to bildi no elcats.ru kur tas servo mehānisms bij. manu mājas IP nelaiž tajā lapā. zinu ka man vajag detaļu nr 134 no tās shēmas. un atsūtīt arī tās detaļas kodu!
gegeris@inbox.lvun vai tā ir taisnīma ka MB bus strādā diennakti kā viņiem lapā teikts?
27. Oktobris 2008, 21:51
1) Es izmantoju detali.ru, tur nav murgu ar iekšātikšanu. Ir tāda lieta, ka elcats tiešām ir ierobežojis piekļuvi no dažādām vietām, no Eiropas tur vispār grūti tikt klāt.
2) MB Bus jau nu gan ir viens no pēdējiem veikaliem, kur braukt pirkt MB detaļas, kaut sevi tā reklamē. Palasi atsauksmes forumā. Piedevām, kāda jēga no viņu diennakts darbalaika, ja tik un tā šo lietu viņiem noliktavā drīzāk nebūs.
3) Ja tomēr dodies uz MB Bus, tad viņi paši visu pēc koda atradīs un nav ko stresot un meklēt detaļu numurus, kas tik un tā bieži šādiem sīkumiem pamainās un vairs nav spēkā.
4) MB Bus jau sen nav lētāks par Domeniksu. Bet attieksme cita.
27. Oktobris 2008, 23:24
varbut tev vienkarshak veselo to mehanizmu B/U?
28. Oktobris 2008, 01:09
[user]252185|Tochev|[/user]varbut tev vienkarshak veselo to mehanizmu B/U?
man jau ir labs lietots tas meh, tik tas saļņiks bij vajadzīgs. šonakt biju pakaļ, un bija uz vietas. tākā paldies jums, viss oki!
01. Novembris 2008, 10:08
Esmu dzirdējis, ka ir netā lapa, ar kuras palīdzību var piemeklēt identiskas detaļas pat no citu marku auto un arī no citu modeļu auto?Paziņa opelim pirka detaļu pēc kataloga pilnīgi no cita modeļa un pavisam cita gada auto.Detaļa pilnīgi identiska, tik visai ievērojama atšķirība cenā(detaļu, kuru pika bij no apm. 10 gadu vecāka opeļa).
01. Novembris 2008, 16:09
Uz MB tas gan īsti neattieksies. Nav dzirdēts, ka kaut kas tā normāli savietotos, vismaz nekas, ko būtu vērts pirkt atsevišķi.