Switch to full style
Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Rocene..

07. Marts 2008, 08:09

Šodien negaidīti konstatēju, ka beidzies tehniskais manam 124 ce....Tapēc ar steigu jānovēršs šādi tādi sīki defekti....Ir aizdomas, ka slikti strādā rocene....To novelkot un mašīnai esot draivā tā tomēr cenšas pabraukt uz priekšu.... :( Kas varētu būt par vainu? Vai tur ko var pievilkt? Kā to izdarīt? Paldies.....

Rocene..

07. Marts 2008, 08:12

Na glaz i owuwenija neopredeliw raabotajet ili net,sjezdi na TO tam Tebe usjo otmetjat.

Rocene..

07. Marts 2008, 08:36

tad kad noņemsi aizmugurējo bremžu disku (nenoņemot arī var, bet jāzin ko griezt) redzēsi tādu ierīci ar kuru var izplest (pieregulēt) rocenes kalodkas, bet ar nosacījumu, ka pašas detaliņas, kas darbina roceni nav iesūnojušas (varēsi ručku raustīt cik gribi, a tolka nebūs) - izjauc tās uzmanīgi, saeļļo un saliec. Ja tas ir izdarīts, pieregulē tā, lai kalodkas nestrīkējās gar disku. Ja sistēmu būsi sakārtojis, brauc uz bremžu stenda, jo kā Vabo minēja uz aci ļoti grūti trāpīt, - it sevišķi zinot čalīšus CSDD, kuriem patīk precizitāte :evil:
lai veicās :)

Rocene..

07. Marts 2008, 08:36

sorry par ručku W124 jau pedālis :lol:

Rocene..

07. Marts 2008, 10:01

[user]40230|xmax|[/user]tad kad noņemsi aizmugurējo bremžu disku (nenoņemot arī var, bet jāzin ko griezt) redzēsi tādu ierīci ar kuru var izplest (pieregulēt) rocenes kalodkas, bet ar nosacījumu, ka pašas detaliņas, kas darbina roceni nav iesūnojušas (varēsi ručku raustīt cik gribi, a tolka nebūs) - izjauc tās uzmanīgi, saeļļo un saliec. Ja tas ir izdarīts, pieregulē tā, lai kalodkas nestrīkējās gar disku. Ja sistēmu būsi sakārtojis, brauc uz bremžu stenda, jo kā Vabo minēja uz aci ļoti grūti trāpīt, - it sevišķi zinot čalīšus CSDD, kuriem patīk precizitāte :evil:
lai veicās :)

rocenei var būt 50% atšķirība!

Rocene..

07. Marts 2008, 10:12

par to es dabūju atbraukt uz vēl vienu mēginājumu :evil:
tas man škiet ir atkarīgs no CSDD darbinieka garastāvokļa :evil:

Rocene..

07. Marts 2008, 10:21

[user]40230|xmax|[/user]par to es dabūju atbraukt uz vēl vienu mēginājumu :evil:
tas man škiet ir atkarīgs no CSDD darbinieka garastāvokļa :evil:

sauc maiņas priekšnieku!

Rocene..

07. Marts 2008, 10:24

Es roceni regulēju tā-(kad viss tur ir iztīrīts un iesmērēts),drusku novelku ručņiku, uzlieku riteņus un griežu ar roku riteni,lai abās pusēs griežas+/- vienādi smagi. Pārbaudīt var arī braucot uz grantenes noraujot ručņiku un pēc šļūkšanas sliedēm redz,cik kurš ritenis bremzē.

Rocene..

07. Marts 2008, 10:30

Paldies par padomiem...Mēģināšu brīvākā laikā jūsu ieteikumus piemērot dzīvē....

Rocene..

07. Marts 2008, 10:32

Manam W124 reiz viens čoms bija nobraukājis pa pilsētu ar uzliktu roceni...
Domāju, ka TA izņems cauri, jo pēc sajūtas tā rocene nekāda. Bet dzīvē izrādījās, ka TA pietika.
Tēma slēgta