22. Aprīlis 2006, 01:54
22. Aprīlis 2006, 08:30
jau kādu gadu.Karoč-divas ziemas. Arī tajā salā nenomira. Uzskatu,ka var pirkt.
22. Aprīlis 2006, 09:29
22. Aprīlis 2006, 14:43
[user]149133|FaceOff|KONI[/user]KONI amartizatoriem nevar uzticeeties, man shodien pa līdzenu celju izbeidzaas KONI SPORT amartizaators, un tagad vakaraa izbeidzaas arii otrs jauki "muuzja garantija" amartizaatori bija orgjinaali un pilniigi jauni, pabraucu es ar tiem 3 meeneshus![]()
Varbuut kaads var ieteikt kaadu nopietnaaku firmu ! :cry:
22. Aprīlis 2006, 15:22
22. Aprīlis 2006, 22:47
2005. gada septembrī nopirku Koni amortizatorus (laikam arī sport,jo ar to regulācijas štruntu augšā,Avantgard izpildījumam citi laikam nav paredzēti, auto w210, 290 turbodiesel ,desu vāģis), sajūsmā spiegdams, noliku vakarā pie gultas ,noglāstīju un no rīta sāku pētīt, kas un kā skatos maza ,niecīga eļļas peļķīte kastē, es aizbraucu uz Leinodu ,jo iespēra galvā ,ka atsitēji un putekļu gumijas TA NAV. Izrādās to nepiedāvā ,labi , prasu ,kas par eļļas peļķīti kastē ,nu ja nepatīk ,tad atbrauc pirmdien ,būs vajadzīgais cilvēks uz vietas ,bet vispār nekam trakam nevajadzētu būt. Es to amortiņu noslaucīju ,izraustīju turp atpakaļ,noliku apakšā sausu salveti un atstāju uz vienu dienu kastē,nekas sauss. Aizbraucu pie sevis uz laukiem, uzliku un viss, bija gan zināmas problēmas ar tiem atsitējiem un tiem dzelzīšiem(glāzītēm, iekš kurām tie stiprinās), bet vidusmēra pilsonis ar vidusmēra tehnisko domāšanu to var atrisināt, pagriezu regulējumu uz 2 numuru(tā rakstīts Koni mājas lapā)un poņeslas moča po trubam
, jau pie ziemas riepu uzlikšanas manīju,ka amortizators ir mitrs ar eļļu(kaut kur novembra vidū),noslaucīju un norūpētu purniņu(ar sajūsmas pazīmēm) vizinājos tālāk (kā nu ne-ar ziemas ripuļiem pa granteni auto gāja kā pa sliedēm), tad februāra sākumā aizbraucu uz Somiju (darba darīšanās),jau tur manīju ,ka nav lāga ,pieklab, unt.t..Igaunijā jau toč sapratu , bzdec kaut kam, pāris dienas pabraucu , nu šaubu nekādu, kratos uz Leinodu, stāstu visu kā ir ,čoms saka ,ved šurp pirmdien, uzliku atpakaļ veco amortiņu, klaboņa rimās ,aizvedu turp ,iznāca kekss ,pajautāja ,kas un kā ,paļurkāja to amortiņu ,izsniedza citu ,ierakstīja šo faktu garantijas talonā un čau, tagad liku virsū vasaras riepas ,viss sauss . Mandomāt ,ka vajag Tev ņemt viņu padusē un doties uz bodi un mierīgā ceļā izskaidroties, un dabūt citu .Vispār jau izlasot to garantijas talonu rodas iespaids ,ka vajag pieprasīt arī uzstādīšanu(dīvaini ,ka izsniedzot šādu garantijas talonu to nepieprasa viņi paši :cry: ),jo tagad viņi var iebilst un teikt ,ka uzstādījis ir nejēga unt.t..Tikai mieru un dialogu, vajag tā arī teikt ,ka tu esi pieaudzis cilvēks ,pasakām par mūža garantiju netici ,bet 3 mēneši arī tā kā ir drusku par maz(es arī pēc 3gadiem nebūtu pukojies ,ieliktu jaunu un čau).Lai veicas.
23. Aprīlis 2006, 03:15
23. Aprīlis 2006, 17:21
24. Aprīlis 2006, 07:52
24. Aprīlis 2006, 08:21