Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
11. Augusts 2005, 16:42
Aizbraucu uz servisu, lai sareguletu savirzi un vot tje na problema. Nevar atskruvet aizmugurejam tiltam svirai skruvi - ierusejis. Labi, braucu uz veikalu pakal un tur mani grib izgerbt uz 15 ls par jaunu sviru. Bet man tada doma, nafig to sviru, jo tam sviras galam, kurs jaatskruve. Stav parasta gumijas bukse ar ekscentrika skruvi.
Palidziet ieekonomet. Kads ir mainijis tikai to buksi, ftulku un ekscentrika skruvi? Nevarat pateikt kadi izmeri un taa...
11. Augusts 2005, 19:59
Parasti pirms čakarēšanās kārtīgi notīru un bagātīgi sapūšu ar wd40, ja kas atkārto,paņem tik pareizu atslēgu(laikam 12stūris tipa-sīkā zvaigznīte),vai nu tīri ,ka nevar dabūt vaļā. A tam stienim šarnīrs galā labs,Varbūt ir vērts uz jaunu(jebšu es kautko jaucu un tas ir blakus? :? )
12. Augusts 2005, 08:33
ja, ta ir ta svira, kam sarnirs gala, - a sarnirs ta labs :cry: Problema tajaa, ka taa ekscentrika skruve pieruse pie bukses ftulkas un tas viss griezaas rinkii :x
21. Augusts 2005, 18:49
Ar autogenu izdedzina to buksi. Vismaz man ta darija reiz servisa.
21. Augusts 2005, 19:01
[user]57765|Myth|[/user]Ar autogenu izdedzina to buksi. Vismaz man ta darija reiz servisa.
PRINCIPAA AJU BUKSE PEEC DEFINIICIJAS IR NO GUMIJAS.nE3ZINU KAA CITIEM, BET NU PIEKARE NAV IISTAA VIETA KUR EKONOMEET 5 LS. :evil:
21. Augusts 2005, 19:04
Es mainiju sviras, vienkarsi skruve nenaca ara, griezas bukse lidz. Tapec servisa izdomaja vinu izdedzinat. Uz sava Mersa neekonomeju.
21. Augusts 2005, 19:07
[user]57765|Myth|[/user]Es mainiju sviras, vienkarsi skruve nenaca ara, griezas bukse lidz. Tapec servisa izdomaja vinu izdedzinat. Uz sava Mersa neekonomeju.
.gif)
Iesaku bez ekonomijas likt Lemforder maxaa leeti, nav labaakie bet nu, braukt var....
21. Augusts 2005, 19:10
Nu Lemforder nav jau labākie ,bet sliktākie ar ne,tāds komromiss,braukt var.
21. Augusts 2005, 19:21
Cik sapratu nav runa par labaakajiem, sev nekad neesmu licis Lemforder , bet laikam sheitnprimaarais ir cena.....