Switch to full style
Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

w123 sēdināšana!

31. Marts 2005, 12:31

Man interesē firmas, kas pie mums piedāvā iegādāties sedinātas atspers ar amartiņiem! Aprasijos Sportech tur ir iespēja iegādāties Spax komplektu, bet tas maksā 492Ls tas ir bišķi par sālītu priekš manis! :whistle: Otrs variants ir nogriezt vienu posmu parastajām atsperēm un uzlikt cietākus amartizātorus! :)

w123 sēdināšana!

31. Marts 2005, 14:02

...kaut kur jau tika siis teema kozlaata...secinaajums bija ...nekaadaa gadiijumaa nevajag pasam taisiit atsperes ...tikkai originaalos lielumus!!!...domaaju ka laabaako infu par siim lietinaam var jautaat GENSEKAM vins tocna pateiks taisniibu!!

w123 sēdināšana!

31. Marts 2005, 16:36

Sēdinātajām atsperēm ir savs materiāls un konfigurācija un amīīem ir arī sava tehnaloģija(parasti tas ir mazs gājiens un vairāku virzulīšu tehnaloģija).
A to ka atsperēm jāgriež nost tinumus,bembisti sastāstīja?? :D

w123 sēdināšana!

31. Marts 2005, 17:54

Nez, nez, tas tāds meksikāņu stiliņš -- auto sēdināšana... OK, pāris centimetri , ko faktiski neredz, bet tiešām jārēķinās ar labu naudu par oriģinālām atsperēm + citiem amortizatoriem. Un tad arī var izrādīties, ka oriģinālie diski vairs neder -- jāliek šaurāki un mazāki... U.t.t. problēmas, man kā jau oriģināli zemākas mašīnas īpašniekam (kaut pa gabalu nemaz tā neizskatās) ir gana piedzīvojumu ar šo lietu, it kā jau forši, bet kādu citu sēdināt, lai pēc tam 3x domātu, kur var iebraukt un kur ne + aizmirst par vairuma daudzstāvu autostāvvietu apmeklēšanu...

P.S. varbūt vajadzēja man sataupīt savas salūzušās cietās W123 atsperes -- kā reizi gali bija nolūzuši, pat jāzāģē nekas nebūtu...

w123 sēdināšana!

31. Marts 2005, 17:57

tad jau par to davdinju nopeerc smukus diskus ;)

w123 sēdināšana!

31. Marts 2005, 18:04

nu nu Mizx, nav tik traki ar to seedinaashanu. Panjem par piemeeru kautvai parastu W124 un maneejo. Parasts ir reaali un vizuaali augstaaks par maneejo, bet tas nenoziimee, ka man buutu nenormaalas probleemas uz ielaam, ka netiktu staavvietaas, virsuu uz apmaleem vai figvinjzin kur. Jaa, maneejo veeel seedinaat jau ir apshaubaams gaajiens, bet, ja mashiina jau no dzimshanas nav nekaada zemaa, tad to var mieriigi maniit un dziivot taalaak bez paaraak lielaam raizeem...

w123 sēdināšana!

31. Marts 2005, 18:51

Man liekas ka var droši sēdināt, forši izskatās!!! Man pašam sēdināts Mersis ir, un nu varētu teikt ka problēmu nekādu nav, tik jāmāk braukt ar tādu... :D Protams pa apmalēm nepabrauksi, kanalizaciju lūkas dažreiz var noķert, un arī tramvaju sliedes... Visvairāk aizķerās izpūtējs, un (man) priekšējais spoileris!!!

w123 sēdināšana!

31. Marts 2005, 19:08

Neko traki daudz es negribu sēdināt bisķi zemāk par standartu! Ja pamanijāt man tagad viņš ir tik augsts ka cilvēks apakšā bez grūtības var pagūlties! :D

w123 sēdināšana!

31. Marts 2005, 19:08

Kad nosēdina tad skats ir vienkārši 8D

w123 sēdināšana!

31. Marts 2005, 19:12

Nu ja braukā tikai pa rīga tad jau vispār var iztikt bez autiņa :D
Ja gribat sēdināt autīnus tad jābūt vairākām mašīnām īpašumā.kur katra pilda savu uzdevumu :P
Apskataties uz realitāti!
Tēma slēgta