Switch to full style
Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

W124 amortiņi

22. Marts 2005, 16:23

klau varbūt kāds zina vai w124 unverālim ar pumpējamajiem aizmugures amartiņiem var iebāst parastos gāzes amartiņus un to pumpēšanas sistēmu likvidēt!?

W124 amortiņi

22. Marts 2005, 16:25

A kapēc tu ko tādu vispār gribi izdarīt?
Es nu noteikti neko tādu nedarītu... 8)

W124 amortiņi

22. Marts 2005, 16:34

nu tjipa man tie amartinji pilniigi un galiigi ir nobeigushies un nu nemaz negribas maksaat 300Ls par jauniem, jo gazenieki maksaa 35Ls gab! luuk tur taa shtelle! servii saka ka nevarot ielikt bet man jau liekas ka var! vismaz w201 var bez paartaisiishanas ielikt parastos!

W124 amortiņi

22. Marts 2005, 16:42

Ja tā godīgi, tad es domāju, ka tie 300 Ls ir tā vērts (Un nevajag aizmirst ka tu brauc ar universāli).....
A tu esi pārliecināts, ka tev gāzenieki maksās tikai 35 Ls/gab, jo man tie maksāja ap 70 Ls/ gab.

Ja es nemaldos, tad daži (Ja nemaldos tad tas bija MIZX) te apgalvoja, ka to varot izdarīt bez pārāk lielām problēmām, bet.....

W124 amortiņi

22. Marts 2005, 16:45

Nu, pārbūve ir jāveic, tāpat neieliksi, toties tad iebūvēsi kaut lētāķos pieejamos. Savukārt pēc pārbūves aizmirsti visu, ko zini par MB gaitas īpašībām, līganumu, rēķinies, ka pakaļa pa zemi ar kravu vilksies u.t.t.. Pats savulaik W123 universālam ieliku jaunus un tagad nenožēloju. B-variants -- droši pa 25 Ls paņem lietotus, jo šie amortizatori vai nu strādā, vai nestrādā -- nav vidusstāvokļa, kad tie būtu uzskatāmi par s**īgiem...

W124 amortiņi

22. Marts 2005, 16:47

nu ja taa godiigi man un versaalis ir bet nu taadas drausmiigaas kravas ar vinjaa nevedaaju, un man daudzi saka ka lai metot aaraa to sisteemu! aminji parastie maksaa kaukaadi 35 ar kapeikaam tikai firmu neatminos! bet dabuut var! galvenais uzzinaat vai bez probleemaam var ielikt! jo ja ir jaapaartaisa stiprinaajumi tad tas jau rada papildus probleemas un baigi chotka jauztaisa lai tos aminjus nesachakareetu paris dienaas! :)

W124 amortiņi

22. Marts 2005, 16:51

Stiprinājumi esot japārtaisa, arī atsperes būs jāliek citas, jo pumpējamie amortizatori nodrošina vajadzīgo cietību, ne atsperes, tas tur galīgi švakas.

W124 amortiņi

22. Marts 2005, 16:52

Tiešām vari apdomāt lietotu iegādi...

W124 amortiņi

22. Marts 2005, 16:53

Tici man un paklausi MIZIX teiktajam- nopērc labus lietotus amīšus un brauc bēdu nezinādams vēl pāris gadus, jo (Pat nepārkrāmējot) tu jutīsi starpību starp augstāk minētajiem amortiņiem...

Ja man būtu iespēja, es labprāt sev tādus gribētu un nepartko no viņiem neatteiktos...

W124 amortiņi

22. Marts 2005, 16:55

Skeram varbuut zini kur taadus lietotus var dabuut?
Tēma slēgta