Switch to full style
Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Vibrācija!!!!

29. Decembris 2004, 13:37

Noteitos apgriezienos w123 ir jūtama diezgan nepatīkama virācija, kā varētu no viņas tikt vaļā. Piemēram kad braucu ar trešo robu no 50 līdz 60 un ceturtajā robā no 70 lidz 75 ir jūtama vibrācija pa visu mašīnu! :( :!

Vibrācija!!!!

29. Decembris 2004, 13:38

Kas būtu jāmaina, lai tā vibrācija pazustu?

Vibrācija!!!!

29. Decembris 2004, 13:49

pārbaudi vai motora spilveni ir kārtībā......un, ja jau tā vibrācija tiešām nāk no motora varbūt ir vērts pašu motoru pastīties, sūkņus etc. ?

Vibrācija!!!!

29. Decembris 2004, 13:53

Labi tiks pārbaudīts!

Vibrācija!!!!

29. Decembris 2004, 14:02

man iekš W124 uz zemiem apgriezieniem bija jūtama vibrācija.....pie vainas bija hidrauliskie motora spilveni, visa eļļa bija ārā un motors bija tipa dzelzs pret dzelzi, nekādas izolācijas, ko tjipa nodrošina dīzeļiem tie spilveni...tāpē jau MB ir viens no tiem retajiem dīzeļiem, kam praktiski nejūt vibrāciju....... :)

Vibrācija!!!!

29. Decembris 2004, 14:27

Не думаю, что подушки двигателя дают эту вибрацию. Умершие подушки чувствуются на холостом ходу и наоборот вибрация пропадает при повышеных оборотах мотора. Если вибрация происходит в движении надо смотреть ходовую часть. Начинать смотреть надо с резины, дисков и дальше внутрь.

Vibrācija!!!!

29. Decembris 2004, 14:28

nu da, ja i skazal, shto u menja bila na nizkih oborotov...... :whistle:

Vibrācija!!!!

29. Decembris 2004, 17:55

Spama pēc vien varu piebilst, ka riepas MB ir ļoti svarīga lieta - man arī vibrēja stūre tā, ka maz nelikās. Kapots pilnīgi dancoja uz kādiem 90kmh Nāves bailes!!! Bija jābrauc uz 120kmh, tad ok. Šo to mainīju. pat riepas balansēju - Loceklis!
Izrādās tik vien kā riepas. Pēc skata vēl bija ok, bet nekas cits pie vainas nebija. Uzliku jaunas riepas un viss kā ar roku nost.

Vibrācija!!!!

30. Decembris 2004, 08:17

Ar riepām šoreiz nebūs nekāda sakara, jo riepas ir šogad jaunas iegādātas. Man domāt ka pie vainas ir dzinēja spilveni,jo viņi nav mainīti kopš dzimšanas. :whistle:

Vibrācija!!!!

30. Decembris 2004, 08:30

[user]630|Holokous|[/user]Ar riepām šoreiz nebūs nekāda sakara, jo riepas ir šogad jaunas iegādātas. Man domāt ka pie vainas ir dzinēja spilveni,jo viņi nav mainīti kopš dzimšanas. :whistle:

nu pasties...parasti tie spilveni jūtami uz zemiem apriezieniem, man tagad ar liekas, ka būs kaut kas cits................
Tēma slēgta