Switch to full style
Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Stūres pirkstu maiņa

21. Septembris 2004, 20:12

Gribēju nomainīt stūres pirkstus w123.Jāmaina 2 gabali,taču serviss,kur sarunāju mainīt visu laiku nevar izbrīvēt laiku.ZB man tas.Kurš var ieteikt normālu servi,kur nedārgi to var izdarīt.
P.S. Jāmaina labais iekšējais un kreisais ārējais.Laikam savirzi arī jāregulē. :(

Stūres pirkstu maiņa

21. Septembris 2004, 20:15

Kursh serviss tad tevi nepienem :?

Stūres pirkstu maiņa

21. Septembris 2004, 20:24

Uz lugažu ielas ir viens serviss.It kā pazīstams meistars strādā,taču jau otro dienu bezjēdzīgi braucu uz norunāto laiku :?

Stūres pirkstu maiņa

21. Septembris 2004, 20:30

Par servisu - varbuut sazinies ar GenSek (aizsuuti privaato) un tad vinjsh tev atbildees - cik pie vina maksaa un kad vari iebraukt ;)

Stūres pirkstu maiņa

21. Septembris 2004, 20:34

bija jau tāda doma. :whistle: Tik nezināju vai viņš ar to nodarbojas.Kur atrodas viņam tas serviss un kā sauc?

Stūres pirkstu maiņa

21. Septembris 2004, 20:45

Nu ja, ka vinjsh ar to nodarbojas, tas ir vina serviss. 8)

Stūres pirkstu maiņa

22. Septembris 2004, 08:46

Информация для размышления: сервис находится по адресу Маскавас 434 (перед магазином "К-Раута" стоит рекламный пилон "Такси Радио Плюс", перед ним направо и прямо 200 м). По вопросу Ричи - все вместе стоит 37 лат (наконечники, работа, развал). Но при условии, что развальные болты нормально раскрутятся. Если их много лет никто не трогал, то возможны проблемы и значительные дополнительные расходы.

Stūres pirkstu maiņa

22. Septembris 2004, 10:32

pie GenSek var mierīgi braukt! Es vismaz esmu apmierināts ar viņa meistaru attieksmi, zināsānām un cenām! 8)
Tēma slēgta