Publicēt atbildi

Re: Auto Klimatkontrole

13. Augusts 2018, 13:46

Internetā arī ir cenas.

13. Augusts 2018, 13:51

Tev tur ir visticamāk pāris sensori noklājušies, kuri mēra temperatūru salonā un attiecīgi paver klapes vaļā/ciet. Vai kas tamlīdzīgs, iespējams pat klimatkontroles bloks sajucis pie pārslodzes.

Te bez Star Diagnosis diemžēl neiztikt. Bet par uzpildi joprojām, SIA Gvidis un bez lieka stresa, vīri saprot, ko dara un reāli atbild par savu darbu.

13. Augusts 2018, 14:00

Labi, nevajag Gvidi arī tik ļoti reklamēt. Senos laikos viņiem bija lielas problēmas ar darbiem un kvalitāti, kopš tā laika es izvēlos vienu privātu speciālistu, bet viņš ir ar izglītību nozarē (saldēšanas iekārtas un blablabla viss kopā), nevis servisā uz vietas iemācījies tikai par auto. Tomēr konkrētajā situācijā vajag sākumā tikt skaidrībā ar auto sensoriem un "smadzenēm" vispār. Jo tas ir fakts — ja bojāts, piemēram, āra temperatūras sensors, tad labu klimatkontroles darbību negaidīt.

13. Augusts 2018, 14:12

Nav reklāma, man par to diemžēl neko nemaksā :shura:

Bet, esmu reiz ielīdis pie Aloiza uzpildīt pa lēto, pēc tam freonu ķēru ar Maximas maisiņu :crazy:

13. Augusts 2018, 14:25

Misters X rakstīja:Nav reklāma, man par to diemžēl neko nemaksā :shura:

Bet, esmu reiz ielīdis pie Aloiza uzpildīt pa lēto, pēc tam freonu ķēru ar Maximas maisiņu :crazy:

Tā jau ir, ka katram mums ar gadiem sakrājusies citāda pieredze ar servisiem un tāpēc nekad nebūs, ka kaut kas patīk visiem un problēmu nav bijis nevienam. Aizdomas, ka vismaz MB jautājumos tikai par vienu ieteiktu servisu ne no viena nekas slikts nav dzirdēts un tas ir automātisko kārbu serviss Biķernieku ielā.

13. Augusts 2018, 15:42

Domeniksā internetā ir tikai cenas par apkopi.. bet man interesē diagnostika. Par servisiem es Jums piekrītu, katram ir sava pieredze, dažreiz bēdīga, dažreiz laba.... atkarīgs ir no tā pie kāda meistara tiec, serviss var būt OK, bet meistaram abas kreisās rokas, kā rezultātā... nervi un nepatīkami momenti... :)

Laikam jau taisnības ir, sākumā vajadzētu uztaisīt diagnostiku un tad jau būs arī redzam rezultāts, vai kāds no datčikiem noklājies vai arī nē... :)
Publicēt atbildi