Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 7 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: eļļas lampiņa!
AtbildeAtbilde saņemta: 30. Marts 2007, 21:06 
Lietotāja avatārs
Sumināti, ciema ļaudis un arī pārējie cienītie! :) Man te atkal viena ķibelīte- w124, 2.5 diizelis `86. dzimšanas gads, šodien braucu pa šoseju ~100- 110 km/h, skatos, uz kaadaam 5-ām sekundēm ieslēdzās tāda oranžas krāsas lampiņa ar eļļas trauciņu (panelī) un tad izdziest, spiediens- oki doki- 3, apstaajos, paskatos eļļas līmeni uz šupa, tas rāda pusi (starp max un min) nu un taa arii netieku gudrs, kas pa vainu, pirms un peec tam vairs neesmu neko taadu noveerojis! Kur vareetu buut mekleejami ceeloņi šādai parādībai?
P.S motorā ir ielieta tiiraa sinteetika, varbuut taapeec? netieku gudrs! :cry:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Marts 2007, 21:13 
Lietotāja avatārs
celonis ir tads ka japielej ella kadi 200ml un ta lampina vairs nedegs,ja gribi,lai vina deg visu laiku nlej ellu un pielaid!
Karoc ta lampina bridina ka japielej ella

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Marts 2007, 21:19 
Lietotāja avatārs
Paldies, aizdoma jau man bij! bet nu patiešām pārliecinājos! :) a kaa tur ir ar taadiem veciem diizeļiem, cik daudz tai eļļai uz šupa ir jāparādās? Esmu dzirdējis, ka visveselīgāk esot, ja nedaudz pāri pus līmenim! Taisnība?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Marts 2007, 21:23 
Lietotāja avatārs
ja godigi 100% nemaceshu teikt! manam ir pat kadi 2mm virs maximuma un neko viss normaali . Labi ir kad mazliet zem maksimuma cik man zinams..kaut ari tam nav ipashas nozimes 100grami shur vai tur,galvenais ka turas robezaas

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Marts 2007, 21:28 
Lietotāja avatārs
Labi, par to taa kaa buutu skaidriiba, bet, radaas veelviens jautaajums par to eļļu- arii esmu dzirdeejis, ka w123 diizeļiem nedriikstot paaraak šķidru eļļu liet motorā, ka varot pat mineraalo gaazt iekšā, kā ir ar sintētiku 86. gada 2,5 dīzelim- labi, slikti, vai nav noziimes? Jo, es nopirku un tur jau bija sinteetika iekšā, un tad man taads jautaajums, kaa tam motoram labaak patiik- pussinteetika vai sinteetika?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Marts 2007, 21:30 
Lietotāja avatārs
Ja jauns dizeljmotors tad lej sintetiku ja tads ka Tev tad pussintetiku

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Marts 2007, 01:40 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]132181|nk86|[/user]Labi, par to taa kaa buutu skaidriiba, bet, radaas veelviens jautaajums par to eļļu- arii esmu dzirdeejis, ka w123 diizeļiem nedriikstot paaraak šķidru eļļu liet motorā, ka varot pat mineraalo gaazt iekšā, kā ir ar sintētiku 86. gada 2,5 dīzelim- labi, slikti, vai nav noziimes? Jo, es nopirku un tur jau bija sinteetika iekšā, un tad man taads jautaajums, kaa tam motoram labaak patiik- pussinteetika vai sinteetika?

Mana personīgā pieredze un viedoklis -- ja motors ir "barots" ar labu eļļu un tas nerada problēmas (eļļas noplūdes utt.), tad es pat laikam turpinātu liet to labo eļļu. Pašam tāds "izlutināts" motors, kam sliktākas eļļas ieliešana pavisam nepatika. Attiecīgi es, ja nav problēmu, turpinātu liet tādu pašu kā lieta iepriekš. Vienlaicīgi var atrast daudz pamatotu apgalvojumu, ka veciem motoriem nekas tāds īpaši labs nebūtu vajadzīgs.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 7 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012