Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Elektronika
|
Lapa 1 no 1
|
[ 5 ieraksti ] |
|
| Autors |
Ziņojums |
|
Viesis
|
Tēma: EPC Atbilde saņemta: 02. Septembris 2006, 09:38 |
|
|
|
|
Kas var but Mersedesam-C22O.dizelis. braucot nenosa neno ta iedegas lampina EPC un pazut abgriezieni un no izputeja sak nakt baigie duumi. kad noslape masinu un pielaiz nojauna viss stabilizejas .bet ta lampina diezgan biezi sak iedekties. Varbut kads ir saskaries ar tadu problemu.kas tas var but un ko lai dara?
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: EPC Atbilde saņemta: 03. Septembris 2006, 18:15 |
|
|
|
|
Manuprat, kludijies- nevis EPC bet EDC... Arii manam C220 ir sada kaite. Man EDC iesledzas tikai pirmajas 5 minutes kad saku braukt, ja piedod vairak gazi. Kad pabrauc kadu laicinu - pec tam vairs neradas. Iedegas, masina sak LOTI skali stradat, necelas apgriezieni, uz prieksu praktiski nevelk, kad noslape pariet. Aizvedu uz servisu, kur piesledza pie kompja. EDC esot kaut kada Elektiska Dizela Kontole (vai kaut ka tamlidzigi). Iespejams (maz ticams- pec darbinieku pieredzes!) , ka vainiga viena detala pie motora (cena 60 LS). Uzreiz nevarot pateikt vai ta ir vainiga vai ne. Ja uzliks jaunu un tik un ta EDC slegsies, tad acimredzot pie vainas ta neesot. Tad 2 variants (pedejais), ka vainigs pats bloks!!! Servisa man teica, ka "BU" nederot, ka japasuta jauns, kura vertiba ir aptuveni 2 000 eiro!!! 8D Protams, ka no sada remonta vismaz es atteicos. Savadak si problema neesot atrisinama. :cry: Taa luk
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: EPC Atbilde saņemta: 03. Septembris 2006, 20:02 |
|
|
|
|
8D :? :cry: ja jus mani iepriecinajat ....
|
|
 |
|
|
ZV
|
Tēma: EPC Atbilde saņemta: 04. Septembris 2006, 09:41 |
|
Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32 Atbildes: 33834 Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129
|
|
mja..... nu tad pārbaudies un cerēsim, ka tev tomēr tas lētākais variants......
_________________ Das Beste oder nichts!
|
|
 |
|
|
loluuu
|
Tēma: EPC Atbilde saņemta: 03. Decembris 2007, 08:57 |
|
Pievienojies: 25. Augusts 2005, 22:17 Atbildes: 547 Atrašanās vietas: Latvija, Rīga, Ventspils
Mašīna: MB S300
|
|
EDC problēma atrisinājusies.. mašīna- C220D (w202) no rītiem mašīna pieleca tieši ar 5. reizi vienmēr- iedarbojās un EDC lampiņai iedegoties noslāpa, un tā 4 reizes, 5.ajā vienmēr aizgāja un visu atlikušo dienu viss ok. vispirms nomainīja kvēlsveces, tad degvielas trubiņas (kondensāts utt.), un kā pēdējo- degvielas termostatu , pēc kā arī šī problēma ir atrisināta!
_________________ Ikviens sadzird tikai to, ko viņš spēj saprast. /J.V.Gēte/
|
|
 |
|
|
Lapa 1 no 1
|
[ 5 ieraksti ] |
|
Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Elektronika
Kas ir Pieslēdzies