|
Versipellis Ap 21.30 Deglava ielā virzienā no centra redzēts vareni smuks tumši zaļš kupejnieks CK-353 (Misters X?) ar visiem kluba "paliktņiem". Kādu laiku stāvēju/braucu aizmugurē, signalizēju gan ar uguņiem, gan savu aizrūsējušo miglas tauri, bet vadītājs bija dziļi iegājis sevī Kopskats patiešām nebija pārāk slikts. Vai kupejai ir xenons? Nezinu, es gan to saskatu kā mīnusu iepretī oriģinālam. __________________________________________________________ RG Bez xenona redzēt neko nevar.
------------------------------- Нереально заснуть! Нереально! © A.Pевва _______________________________________________________________________- Versipellis
Kaitīgs tas Xenon ir (pretī braucošajiem). Un kaprīzs, un dārgs... Ekur es braucu ar Xenon un sapņoju par samainīšanu pret parastajiem. Apnikušas mūžīgās problēmas un izmaksas, kā arī pilnīgs spečuku trūkums LV, kas no tā kaut ko saprot... __________________________________________________________________________ AS 28 April 2010 22:15:03 RG rakstīja: Bez xenona redzēt neko nevar.
Arī gribēju baigi sev hrenonu, bet tagadējam W124 gaismas vnk super un pažēloju tos vadītājus, kuri brauc pretī tam, kam liktie xenoni. Ok, varbūt atzīstu 4300K vēl pieciestu, bet tā vien gribas izsist lukturus tiem BMW,Fordiem,Opeļiem u.c kam stāv 16000k __________________________________________________________________________ RG Nez, katrs var apstāties un izsist manu likto xenonu par pāris desmitiem latu no Ķīnas. Bet man patīk redzēt ar xenonu to ceļa daļu, kuru es neredzu ar parasto gasimu. Un džipu gaismas žilbina daudz vairāk dēļ to augstā novietojuma virs zemes. Bet džipiem neviens negrasās izsist stiklus vai nelaist cauri TA. Xenons ir normāla lieta un neviens vēl nav iekļuvis avārijā dēļ šīm gaismām. _________________________________________________________________________ AS
28 April 2010 22:26:55 RG rakstīja: Nez, katrs var apstāties un izsist manu likto xenonu par pāris desmitiem latu no Ķīnas. Bet man patīk redzēt ar xenonu to ceļa daļu, kuru es neredzu ar parasto gasimu. Un džipu gaismas žilbina daudz vairāk dēļ to augstā novietojuma virs zemes. Bet džipiem neviens negrasās izsist stiklus vai nelaist cauri TA. Xenons ir normāla lieta un neviens vēl nav iekļuvis avārijā dēļ šīm gaismām.
Runāju par konkrētiem eksemplāriem, kam ir tie paši 16k xenoni, kuri tik tiešām griež vnk acīs. Ar džipiem-jā ar tiem ir tāpat, bet nu tur jau lieta cieta, jo tas ir stockā, bet vaitad ja jau tā ir grūt braukt, tad ir jārada papildus problēmas? Ok, tikai mans uzskats varbūt pats dzīvē arī likšu xenonu, bet pagaidām esmu negatīvi pret vieņiem noskaņots _______________________________________________________________________________ alex_mersedesovic Man nav ksenona un es gan to speciali neliktu,ja man ir patumsi uz cela tad lietoju miglas lukturus un ir ok! Mersam es uzskatu ar miglas lukturiem viss kartiba! ________________________________________________________________________________ AS
28 April 2010 22:39:41 alex_mersedesovic rakstīja: Man nav ksenona un es gan to speciali neliktu,ja man ir patumsi uz cela tad lietoju miglas lukturus un ir ok! Mersam es uzskatu ar miglas lukturiem viss kartiba!
+1 +1 un tad vēl kvadrātā x2
_________________ Visu veidu profesionāla būvuzraudzība ,būvdarbu vadīšana, projektu vadīšana, projektu ekspertīze, konsultācijas.
|