Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Kur sameklēt "pravodku"?

12. Oktobris 2010, 14:33

gan jau vecais nomainijs tikai tos vadus, kuri acīmredzami bija sadrupuši vēl jau bezkontakti un citi zvēri tur sēž. Domāju reālākais variants ir pie plaša.

Kur sameklēt "pravodku"?

12. Oktobris 2010, 14:36

12 October 2010 15:28:17 Ome rakstīja:
12 October 2010 15:27:31 Itsmee rakstīja:
12 October 2010 15:21:49 Amakatanav rakstīja:
nu kā tam motoram arī gļuki ir dēļ tās provodkas, jo viņš šancē, bet kā tik izkustināti vadi tā pipec ir... un sākās visādi gļuki un nezinātās teiktu, ka motors jāmaina.

ir ir gļuki-ar apgriezieniem. Vispirms teicās ka jāmaina drosele vai kas nu tur īsti,bet šodien man saka,ka vispirms pravodka,tad jāskatās,vai vadības bloks ir ok,bet drosele pagaidām nefigurējot.Fig zin kas te ir un kas nav. Bet nu savu aci uzmetot uz tiem vadiem,man jau bij vēlme viņus pārtaisīt-visur zilas izolentes redzamas:hvz:

brauc prom no tā servja!

zilas? tātad jau ķimerēts, sūdīgi...
No tā servisa tiešām bēdz!!! Jo cēloni šie prot noteikt, bet remontēt gan laikam nejēdz neko / vēlas nomainīt visu. Piedevām, ja ielīdīs tur ar līkām rokām, tiešām nāksies nomainīt gan droseli, gan smadzenes un tad jau remonta kopējā summa var izrādīties neadekvāta konkrētam auto.

Kur sameklēt "pravodku"?

12. Oktobris 2010, 14:36

...es jau vēl diemžēl nezinu,kas tālāk pēc pravodkas līdīs ārā ar šo auto.. :( Dikti jau gribētos dabūt viņu pie dzīvības un braukāties.. :(

Kur sameklēt "pravodku"?

12. Oktobris 2010, 14:37

iemet kādu bildi, moš zināms/redzēts auto ?

Kur sameklēt "pravodku"?

12. Oktobris 2010, 14:38

12 October 2010 15:17:21 Ome rakstīja:
Senson Paint!
bet tu taču esi kapeikpisējs! :shura: :shura: :shura:

JĀAAAAĀĀĀĀAĀAĀĀA`! BET ES APDOMĀJU DIVREIZ! DIVREIZ! PIRMS IEPIST SANI!
Pēdējo reizi laboja plashs - 12. Oktobris 2010, 14:41, kopā labots 1 reizi.

Kur sameklēt "pravodku"?

12. Oktobris 2010, 14:44

12 October 2010 15:37:03 Misters X rakstīja:
iemet kādu bildi, moš zināms/redzēts auto ?

man pagaidām nav neviena bilde ar viņu.Krāsa viņam ne to smilšu,ne to sudraba-fig zin.vairāk ar nekā nevaru pateikt :D

Kur sameklēt "pravodku"?

12. Oktobris 2010, 14:45

Ja ir velme pašam parvilkt vadus http://archiv.mb124.de/archiv/Stecker%C3%BCbersicht_Motorkabelbaum_M111/M104_f%C3%BCr_Selberbastler

Kur sameklēt "pravodku"?

12. Oktobris 2010, 14:48

Zila izolenta vai vadi zilā krāsā vēl nav nekāds rādītājs. Patin to izolentu vaļā, ja savienojumu vietās viss ir smuki salodēts, tad nekādas problēmas iespējams tur arī nav, viss ir atkarīgs no darba kvalitātes.
Savādāk džeks aizdzīs tagad pie Plasha, tas pārvilks visus vadus un notīs tos ar nepareizas krāsas izolentu, ko tad, atkal visi bļaus, ka haltūra? :D

Kur sameklēt "pravodku"?

12. Oktobris 2010, 14:51

Diemžēl konkrētajai motoru paaudzei vadiem pietiek ar sliktu izolāciju, lai motoram rastos problēmas. Nevajag nemaz bojātu dzīslu. Jo mitrums, visādi štrunti, pamainās vadā pretestība, smadzenes nolemj, ka tas ir signāls no, piemēram, GMM, lambdas vai hvz vēl kā un aiziet — apgriezieni lēkā, motors slāpst... Te tiešām vajag ideālus vadus ar ideālu izolāciju.

Kur sameklēt "pravodku"?

12. Oktobris 2010, 14:51

12 October 2010 15:48:04 benzman rakstīja:
Zila izolenta vai vadi zilā krāsā vēl nav nekāds rādītājs. Patin to izolentu vaļā, ja savienojumu vietās viss ir smuki salodēts, tad nekādas problēmas iespējams tur arī nav, viss ir atkarīgs no darba kvalitātes.
Savādāk džeks aizdzīs tagad pie Plasha, tas pārvilks visus vadus un notīs tos ar nepareizas krāsas izolentu, ko tad, atkal visi bļaus, ka haltūra? :D

nav runa par krāsu bet par faktu-es kā sievišķis paskatījos uz vadiem un man viņi nelikās labi satīti un salikti..un tagad pierādās,ka tā tiešām ir.A tas mūdzis,kas viņus tina,man mēģināja visu laiku iestāstīt,ka viss čiki
Pēdējo reizi laboja Itsmee - 12. Oktobris 2010, 14:53, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta