Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
16. Februāris 2011, 10:12
Stūres grozīšana noder ne šādos gadījumos.
Tas, droši vien, bija vienkārši gļuks. Tas aukstums riktīgi ietekmē elektronikas darbību. Man vakar S klase pat mūziku negribēja taisīt klusāk.
Pēdējo reizi laboja
Roma - 16. Februāris 2011, 10:13, kopā labots 1 reizi.
16. Februāris 2011, 10:17
16 February 2011 10:12:59 Roma rakstīja:
Stūres grozīšana noder ne šādos gadījumos.
Tas, droši vien, bija vienkārši gļuks. Tas aukstums riktīgi ietekmē elektronikas darbību. Man vakar S klase pat mūziku negribēja taisīt klusāk.

Tas lai tu nedzirdētu, ka piekare grab salā. Tā ir S klases fīča.
16. Februāris 2011, 10:27
16. Februāris 2011, 10:28
jā SZ c124 tāda nebija, šis pagājušo ziemu -25 grādos sūdzējās, ka piekare klab un, ka visa būs jāpārlasa:shura:
16. Februāris 2011, 10:30
jā, kkas stīvs tur lielos salos paliek un klab kā MB klab.
19. Februāris 2011, 20:44
Interese cik varetu maksat tas devejs uz stures,detalas numurs 0025421918.
20. Februāris 2011, 09:08
14. Jūlijs 2012, 16:32
http://youtu.be/YvUKJOQ-Ye4uau sanaaca ielikt video!! iesakiet luudzu labu elektrikji, kursh ne tikai nodzeesh bet arii izskaidro what a fcuk!!!/??? ABS tieshaam nestraadaa, bet viss paraadiijaas kopaa, bremzhu pedaalim vardi jau nomainiiju, akjis jauns, visi ABS datchiki uz vietas, kas tas taads ir ka viss kopaa ABS BAS ASR????? jau gadu chakareejas!!
Pēdējo reizi laboja
Paskevakas - 14. Jūlijs 2012, 17:00, kopā labots 1 reizi.
14. Jūlijs 2012, 20:29
Piezvani man pirmdien: 20077007, palīdzēšu ar kontaktiem.
17. Jūlijs 2012, 19:08
Nu ko, liels paldies par info Romānam, par labu saprotoshu elektrikji!!! Izraadas, ka ja ir probleema ar bremzeeshanas un gaitas vadiibu izlec uzreiz visas triis kljuudas. Taa kaa vardi zem pedaalja jau biju nomainiijis, bez taas kljuudas kompis aatri izmeta kljuudu ka nestraadaa viens ABS datchiks un manaa gadiijumaa tas bija iiipashi prozaisks gadiijums, vadu uz datchiku zem vadiibas bloka kastes bija paargrauzushas peles. Vobschem 1.5 stunda darba un man vairs nekas nemirgo, pie reizes lieliska attieksme no meistaru puses, ne tikai sataisiija un nodzeesa kljuudas, bet arii valodu nomainiija mashiinaa uz anglju, kas dzekiem Domenikaa laikam ir baigi apgruutinoshs pasaakums. Taa kaa mashiina liidz shim tikusi apkopta tikai Domenikaa, konstateejaam arii ka tur dzheki, kad bija sachakareejies shtekers taa vietaa vienkaarshi laikam salociijushi vadu notinushi ar izoleni un iebaazhushi atpakalj ligzdaa, to arii paarlodeeja shodien, tagad domaaju, vai tas ka mashiina ir apkalpota pie autorizeetaa diilera LV ir pluss pie paardoshanas vai miinuss!?!??!?!?