Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
12. Oktobris 2010, 14:25
Pagaidām pārāk drudžaini mēģinu izdomāt risinājumu,lai mani aizbiedētu jociņi,jumsīm būs jāapbruņojas ar pacietību
Pēdējo reizi laboja
Itsmee - 12. Oktobris 2010, 14:29, kopā labots 1 reizi.
12. Oktobris 2010, 14:26
Itsmee, sazinies ar plashs`u, viņš apskatīties ar kritisku aci uz tavu autiņu un godīgi pateiks, vai ir vērts.
pārejiem "čomiem-servismeņiem" nav ko ticēt
12. Oktobris 2010, 14:27
12 October 2010 15:21:49 Amakatanav rakstīja:
nu kā tam motoram arī gļuki ir dēļ tās provodkas, jo viņš šancē, bet kā tik izkustināti vadi tā pipec ir... un sākās visādi gļuki un nezinātās teiktu, ka motors jāmaina.
ir ir gļuki-ar apgriezieniem. Vispirms teicās ka jāmaina drosele vai kas nu tur īsti,bet šodien man saka,ka vispirms pravodka,tad jāskatās,vai vadības bloks ir ok,bet drosele pagaidām nefigurējot.Fig zin kas te ir un kas nav. Bet nu savu aci uzmetot uz tiem vadiem,man jau bij vēlme viņus pārtaisīt-visur zilas izolentes redzamas:hvz:
12. Oktobris 2010, 14:28
12 October 2010 15:27:31 Itsmee rakstīja:
12 October 2010 15:21:49 Amakatanav rakstīja:
nu kā tam motoram arī gļuki ir dēļ tās provodkas, jo viņš šancē, bet kā tik izkustināti vadi tā pipec ir... un sākās visādi gļuki un nezinātās teiktu, ka motors jāmaina.
ir ir gļuki-ar apgriezieniem. Vispirms teicās ka jāmaina drosele vai kas nu tur īsti,bet šodien man saka,ka vispirms pravodka,tad jāskatās,vai vadības bloks ir ok,bet drosele pagaidām nefigurējot.Fig zin kas te ir un kas nav. Bet nu savu aci uzmetot uz tiem vadiem,man jau bij vēlme viņus pārtaisīt-visur zilas izolentes redzamas:hvz:
brauc prom no tā servja!
zilas? tātad jau ķimerēts, sūdīgi...
12. Oktobris 2010, 14:29
Plash pagaidām man te neko lāga nav pateicis-ne kas viņš pa zvēru,ne kur ko var ar viņu apspriest ;(
12. Oktobris 2010, 14:29
12 October 2010 15:25:24 Itsmee rakstīja:
Pagaidām pārāk drudžaini mēģinu izdomāt risinājumu,lai mani aizbiedētu jociņi,jumsīm būs jāapbruņojas ar pacietību

Līdz šim šai problēmai bija 1 risinājums
- veikals, dīleris- 600- 800 LV un braucam atkal.
tagad parādījies cita alternatīva
- lietotāja Plash creative Lab izskatā- pašrocīgi pārvilkti vadi.
12. Oktobris 2010, 14:30
12 October 2010 15:29:10 Itsmee rakstīja:
Plash pagaidām man te neko lāga nav pateicis-ne kas viņš pa zvēru,ne kur ko var ar viņu apspriest ;(
Sūti viņam PM jeb privāto
12. Oktobris 2010, 14:31
Ir ķimerēts-mašīnu bijušai atdeva,jo naudas nebij ko man ir parādā. Dumjais pats pārvilcis tur bija vadus un visu laiku mēģina ieskaidrot,ka viņš to darbiņu ideāli izdarījis ir.Vot i redzams ka nekas tur ideāls nav
12. Oktobris 2010, 14:32
12 October 2010 15:27:31 Itsmee rakstīja:
jā, pie apgriezienu lēkāšanas tur var būt gan drosele, gan pravodka, gan kompis. Bet, ja tev tur zili vadi redzami, tad jau skaidrs apmēram....
12. Oktobris 2010, 14:33
1) Kaut kādi vadi no tā motora man ir, bet, kā jau norādīja, tur versijas mainījušas dažbrīd pa mēnešiem.
2) Lietoti vadi — problēma. Tāpēc, ka tolaik Daimler pārgāja uz videi draudzīgām tehnoloģijām, bet pirmie kucēni jāslīcina. Attiecīgi vadu izolācija (pieņemsim) taisīta no salmiem, kas pa padsmit gadiem sabiruši un tikai loģiski. Tagad tikai iemācījušies salmus normāli uz vadiem uztīt.
3) Vadu pārvilkšana. Izdarāma ar diviem nosacījumiem:
a) vecie vadi ir visi kur vajag un kā vajag (laikam ne konkrētais gadījums)
b) štekeri nav sabiruši kopā ar vadiem. Vienam auto, kam tika izieta vadu nomaiņa pret jaunajiem, ceturtā daļa štekeru atvienojot / pievienojot sabira putekļos tāpat kā vadu izolācija.
Tā kā veiksmi lietotu meklējumos, kas tik un tā nozīmēs drīzu to pārvilkšanu. Vai labāk tomēr savākt visu naudu vienkopus, nečakarēties nedēļām pa garāžām un servisiem, bet vienkārši nopirkt visu gatavu un jaunu.