Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Neticu odometra rādījumam

24. Septembris 2007, 08:56

[user]2|SZ|[/user]
[user]379|Mizx|[/user]Nebūtu viens bagāts vīrs Vācijā man pats izstāstījis, kā ......

neticu šeit nevienam vārdam....

1. runa iet par kompānijas prestižu, bail iedomāties, kas notiktos pedantiskajā Vācijā, ja šāds moments tiešām atklātos sabiedrībai....galvas ripotu. Pats strādāju lielā vācu kompānijā un zinu, kā rūpējas par savu labo slavu.

2. un jau šāds krāpniecisks darījums tiešām ir veikts, tad parasti par tādām lietām tur muti, nevis stāsta pa labi un pa kreisi....
klausies, beidz spirinaties.... skarba realitate :D

24. Septembris 2007, 08:57

[user]2|SZ|[/user]piekrītu....

pirkts te uz vietas vai LT, 97.gada BMW ar taupīgu dīzeļa dzinēju.... 8)

vai sludinājumā nebija teksts "tikko no Vācijas" :whistle: :P

nop, pec papiriem tiesham no vacijas. Uzprasi vacu forumos konkreti par bmw. Tev visu izstastis par odometriem :D

24. Septembris 2007, 08:58

nu skaidrs..... tiešām skarbi...viss ir jāliek vienā maisā.....

značit man nav jēgas testēt jauno C klasi ? arī tai būs pa nakti sakruķīti kādi 300 t km nost ? :whistle: :P

24. Septembris 2007, 09:05

[user]2|SZ|[/user]nu skaidrs..... tiešām skarbi...viss ir jāliek vienā maisā.....

značit man nav jēgas testēt jauno C klasi ? arī tai būs pa nakti sakruķīti kādi 300 t km nost ? :whistle: :P

o ja, tai bus ap ljimonu :D i nemaz neej klat. starpcitu KIA ceed izbraucu, bljin - iepatikas. Prieksa erti- aizmugure ari :D Hmm, bet salona noskrejien jau bija 120 tkm :D

24. Septembris 2007, 09:07

SZ, tomēr esi pārāk labās domās par vāciešiem. Manis minētajam virām ir mazliet pāri 50 un tas ir tik vācietis, cik vien var būt. Ja ar galvu nestrādā, tad miljonus nepelna un SL nenopērk. Bet, ja galva strādā, tad visā izrēķinās izdevīgākās shēmas t.sk. auto ekspluatācijā un pārdošanā. Konkrētajā gadījumā jau auto iegādes brīdī šim bija skaidrs, ka odometra rādījums tiks pielāgots pēc vajadzības un tā tas auto arī tika lietots. Ne jau nobrauca 300 000 km un pēkšņi nolēma atgriezt atpakaļ – to grieza katru reizi pirms oficiālās regulārās apkopes Mercedes centrā. Un neviena no apkopēm netika izieta laikus pie ražotāja noteiktā nobraukuma, bet pie apmēram 2x lielāka nobraukuma. Un tā kā MB centrā nebija pienākums pārbaudīt odometra rādījuma autentiskumu, tad neviens krāpšanos nepamanīja. Nez, ja vēl čoms tam centram, tad vispār kāda problēma – arī šiem izdevīgi uzturēt labas attiecības un ātrāk pārdot nākamo SL. Abpusēja ieinteresētība nemeklēt patiesību.
Tā ir realitāte un viss. Zinot, ka tas tāpat visur notiek un vairs nav tabu temats tas vācietis arī atzinās. Viss prestižs utt. ir pilnīgs sviests, ja tīrais ieguvums ir čupa naudas. Un ir pilnīgi skaidrs, ka ar nākamo auto tiks darīts tieši tas pats, jo krāpšanās ir pārāk izdevīga. Piedevām, nokruķītais auto netika pārdots eksportam...

24. Septembris 2007, 09:13

[user]379|Mizx|[/user]Tā ir realitāte un viss. Zinot, ka tas tāpat visur notiek un vairs nav tabu temats tas vācietis arī atzinās. Viss prestižs utt. ir pilnīgs sviests, ja tīrais ieguvums ir čupa naudas. Un ir pilnīgi skaidrs, ka ar nākamo auto tiks darīts tieši tas pats, jo krāpšanās ir pārāk izdevīga. Piedevām, nokruķītais auto netika pārdots eksportam...

varbūt tā ir Tava realitāte vai tā vīra....

es katru dienu saskaros ar vācu biznesu....nu nav tā Mizx, nu nav :)

24. Septembris 2007, 09:14

[user]2|SZ|[/user]
[user]379|Mizx|[/user]Tā ir realitāte un viss. Zinot, ka tas tāpat visur notiek un vairs nav tabu temats tas vācietis arī atzinās. Viss prestižs utt. ir pilnīgs sviests, ja tīrais ieguvums ir čupa naudas. Un ir pilnīgi skaidrs, ka ar nākamo auto tiks darīts tieši tas pats, jo krāpšanās ir pārāk izdevīga. Piedevām, nokruķītais auto netika pārdots eksportam...

varbūt tā ir Tava realitāte vai tā vīra....

es katru dienu saskaros ar vācu biznesu....nu nav tā Mizx, nu nav :)

Tu Air Baltic strada?

24. Septembris 2007, 09:15

nu nē... :D

24. Septembris 2007, 09:17

[user]2|SZ|[/user]nu nē... :D

a es jau gribeju teikt un teikshu, ka air baltic ir sudu kantoris :D

24. Septembris 2007, 09:27

[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]2|SZ|[/user]nu skaidrs..... tiešām skarbi...viss ir jāliek vienā maisā.....

o ja, tai bus ap ljimonu :D i nemaz neej klat. starpcitu KIA ceed izbraucu, bljin - iepatikas. Prieksa erti- aizmugure ari :D Hmm, bet salona noskrejien jau bija 120 tkm :D

velns, tikai tam kia 7 gadi jaapkalpojas pied dileriem, karoche fuck KIA
Tēma slēgta