Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

E-class NAVI APS 50

02. Augusts 2007, 16:33

karoč iekš eMule ir uziets softs:
Navigations - CD Audio 50 APS Version 5.0
zipots - 2,07 GB

kā tas eMule strādā - nifiga nesaprotu (dc++ manuprāt ir prātīgāks).
kaut ko downlaudo visu dienu, bet nokačājis vien 70 MB, zb jau.

Ja, kāds rubī tajā pasākumā kaut ko un var izlīdzēt jeb precīzāk nokačāt, no manis pienākās (visītis točna).

p.s. ir arī version 6.0 un 7.0, bet tas jau Command`iem der.

Paldies BigDog, kas savulaik sakārtoja jautājumu par vers.4.0 - faterlandē strādā gut, LV gan var pārņirgties.

E-class NAVI APS 50

02. Augusts 2007, 16:35

man liekas, ka es ar to pašu figņu nokačāju, bet tad secināju, ka tajā LV nemaz iekšā nav, un DVD aparāts negribēja nemaz i saprast, kas tas par disku, ko esmu tur iestūķējis. Oriģināli nāk līdz kaukāds nafigation disks uz DVD, tā kā laikam parastos CD nemaz nerubī...

E-class NAVI APS 50

02. Augusts 2007, 16:37

vers 4.0 rubī uz parastā diska, kaine problēmen.

E-class NAVI APS 50

02. Augusts 2007, 16:41

starp citu MB Audio 50 APS manuprāt dvd nelasa.

E-class NAVI APS 50

03. Augusts 2007, 08:31

Man ir arī 5 versija, pietam orģināla. Ja kādam vajag, varu kopiju iecept.(4 disketes, Latvijas pārklājums ne par kripatu nav mainījies.. laikam ļoti daudz pērkam! :) )

E-class NAVI APS 50

03. Augusts 2007, 08:33

[user]122408|BigDog|[/user]Latvijas pārklājums ne par kripatu nav mainījies.. laikam ļoti daudz pērkam! :) )

:cry: ar tādiem tempiem detalizētu LV karti sagaidīs mūsu mazbērni ?

E-class NAVI APS 50

03. Augusts 2007, 09:00

Cik atceros, tai iekārtai, ar ko es niekojos, bija 5.xx versija, 2xDVD (laikam tomēr DVD!), pamatdiskā bija Eiropa, bet tāda papildvalsts kā LV bija jāmeklē papilddiskā. Tiesa, mēģināt nesanāca, jo pārvietojos pa Eiropu.

E-class NAVI APS 50

06. Augusts 2007, 21:13

[user]2|SZ|[/user]
[user]122408|BigDog|[/user]Latvijas pārklājums ne par kripatu nav mainījies.. laikam ļoti daudz pērkam! :) )

:cry: ar tādiem tempiem detalizētu LV karti sagaidīs mūsu mazbērni ?

Nu tad nokačāju, ierakstīju (pagaidām gan tikai 1 no 4 diskiem) un apskatījos nedaudz...
- Lv un Lt tik tiešām nepamanīju gandrīz vispār nekādas izmaiņas starp v.4 un v.5, vēl joprojām uz Berlīni piedāvā braukt caur Liepāju un tālāk uz prāmi (? kas Liepājā par tādu sūro prāmi ?), Robeža ar Lt izrādās ir tikai Ezerē un Rucavā - vācieši nevar aizmirst kurzemes katlu :D
- Pl gan ir daudz pilnāka, īpaši iečekoju Warsavu (piedāvātais ielu daudzums patīkami pārsteidza).
- pieļauju ka pārējās (vecās) eu valstis ir līmenī.
Tēma slēgta