Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Akumulatoru eedaajs

17. Marts 2006, 10:37

[user]70415|Andris-san|[/user]
[user]83747|pinguin|[/user]nav nekā vienkāršāka kā pielikt ampērmetru un nomērīt cik strāvu tērē pie visa izslēgta...

Nu ir tā kā skaidrs - pie vainas ir imobilaizers, kurš patērē 0,6 A (a vai mA - neatceros :). Bet tā tam esot jābūt un visi imobilaizeri ~ tikpat ēdot... Jāsadzīvo vai regulāri jāvizinās beztolkā :)

Kas tev tas par immo? Traks vai?
Manam immo ir virsū jau gadus 3, bet tas neko tādu nedara. Maini to nost!
Varu iedot sava meistara tel nr.

Akumulatoru eedaajs

17. Marts 2006, 10:57

Izsaku minējumu, ka no Autonama... Tie rij strāvu nejēgā un pie mazākajām problēmām nokaras... Vai rada papildus grūtības zagļiem -- vēl nevienam par laimi nav nācies pārliecināties, tpu, tpu, tpu...

Akumulatoru eedaajs

17. Marts 2006, 11:05

Man ir kaut kaads tipa itaalju un no Kantors (ir taads kantoris Ruupnieciibas ielaa).
Ja es ~5 dienas nedeeljaa neatstaatu autinju bez kustinaashanas, man arii 100 punkti, ka probleemu nebuutu...

Akumulatoru eedaajs

17. Marts 2006, 12:53

[user]70415|Andris-san|[/user]Man ir kaut kaads tipa itaalju un no Kantors (ir taads kantoris Ruupnieciibas ielaa).
Ja es ~5 dienas nedeeljaa neatstaatu autinju bez kustinaashanas, man arii 100 punkti, ka probleemu nebuutu...

Es arī kādreiz turējo auto bez kustināšanas 5 dienas. Ar visu immo nebija nekādu problēmu. Kaut kāds mēsls tev tur ir ielikts. Cik maksāji?

Akumulatoru eedaajs

17. Marts 2006, 17:15

Godiigi sakot, neatceros :cry:
Toreiz summa mani neuztrauca taapat kaa arii uzstaadiitaa signalizaacija un imo. Ponjas arii nebija... Vajadzeja un viss. Bet tagad...
Domaaju, ka vairaak par kaadiem Ls 20 nebuus.

Akumulatoru eedaajs

17. Marts 2006, 17:30

[user]70415|Andris-san|[/user]Godiigi sakot, neatceros :cry:
Toreiz summa mani neuztrauca taapat kaa arii uzstaadiitaa signalizaacija un imo. Ponjas arii nebija... Vajadzeja un viss. Bet tagad...
Domaaju, ka vairaak par kaadiem Ls 20 nebuus.

Man liekas, manējais pirms 3,5 gadiem tika likts pa kādiem 40-50Ls.
Tas transponderu immo. Tagad tāda veida immo maksā 60Ls ar darbu, ja nemaldos. Tie ir arī krutāki palikuši, protams.

Akumulatoru eedaajs

17. Marts 2006, 17:44

manai karietei ir "kautkads"akumulators, kuru pirku pa 40 naudam. nekadu problemu pat ja menesi nekustinu auto ari pec -30 gradu sala. tas ir parbaudits ta ka ar mb braucu ne biezak ka x1 menesi.
visa proba ir elektrosistema, nevis akumulatora!

Akumulatoru eedaajs

19. Marts 2006, 16:50

ta noteikti ir signalizacija jo ta ir ka vecaka paliek un kaut kas sacakerejas ta ir signalkizacija
Tēma slēgta