Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
18. Janvāris 2005, 23:42
Atceros,ka kādus 4-5 gadus atpakaļ tēvam passātā bija līdzīgas tumbiņas.Arī explod.Žēl,ka neatceros,kā skanēja

Man jau bija doma,ka vajag nedaudz paciesties.Mūzika man autiņā nav primārais.Pagaidām. Palietošu šitās pašas.Tikko pieleca,ka vajag tās tumbiņas aizmugurē kārtīgi pieskrūvēt,citādi tur tikai ar tādu plastmasu piespiežās.Grab pie lieliem basiem.Moška tiem skaļruņiem apakšā iebāzt kaut kādu vati vai kādu citu materiālu.HVZ.
18. Janvāris 2005, 23:59
...

vati nevajag ...tas saucas dempfingot (lai skan labi negrab utt.)...driizaaak bliivu gumiju un uz vinas nostiprinaat ...a kur vinas tev staav uz aizmugureejaa plaukta??vai aizmugureejaas durviis?? kur?
19. Janvāris 2005, 00:03
Aizmugurējā plauktā.Tur bija vieta divām.Katra savā malā.Tie (tjipa)pīkstuļi vienkārši mētājas.Neesmu vēl ieracis iekšā.Bet,domāju,ka no viņiem jēga maza.Vis maz jābūt priekšā.
19. Janvāris 2005, 00:06
es par to vati iedomājos,jo redzēju,ka radiotehnikas tumbās tāda bija.

Šitajās,no kurienes ņēmu skaļruņus bija tukšs.
19. Janvāris 2005, 00:11
...nu es vairs neko nesaprotu ...uz plaukta veel piikstuli??...kaut kaads sviests!!man liekas ka tev vajag reaali vienkaarsu variantu :prieksaa divkomponentu komplektu...piikstulis un mid bass..aizmuguree uz plauktaa 2x10``subus ...lai var rock muziku atspeeleet ..var jau ielikt 12`` bet saubos vai sis roku pavilks...2 kanaalu pastuuzi subiem ..prieksa darbojas no galvas jo tev tak 2x40(reaali 2x20 apmeeram)..vienkaarsi un leeti....starp citu cik durvjua un galvenais kaads tev auto??
19. Janvāris 2005, 00:25
...tiko apskatiijos tos skalrunusxs-f1731...veciit tie tak ir koaksikaali...??tev vajag daliito akustiku atseviski piikstuli un atseviski midi /mid bass+krossoveru...un taa SONY maksaa 35ls !!traks vai par taadu naudu var labu 2-way+krossovers komplektu nopirkt!!...
19. Janvāris 2005, 00:34
Man ir sedans.
Nu jā,sviestiņš tur aizmugurē darās.Tas man tāds pagaidu variants.Pa taisno ieliku to,kas nāca no tām datortumbām.
Nu,ok,ja tiešām var dabūt kaut ko jēdzīgu par tik nelielu summiņu,tad teorētiski,viņu var pacelt nedaudz augstāk.
Pieņemsim,ka es paņemu tajā elkor auto studio kaut kādus skaļrunīšus.Ko tad varētu ieteikt?Un cik tie vadi maksā?Domāju visu salikt pats,jo tie meistari tik pasmiesies par manu autiņu.Nepatīk zīmēties.
Maģim ir 4X40W
Bet,paskaidro,lūdzu, man vienu lietu.
Kāda jēga no tiem resnajiem vadiem,ja no maģīša nāk ārā galīgi tieviņi.Tad jau vajadzētu,lai no maģa nāk ārā arī resnie. :?
19. Janvāris 2005, 12:25
...pirmkaart kaadeel jaapeerk ELKORAA??...otrkaart vadi visiem galvaam ir tievi un tos vadus kas ir jaasakontaktee ar :pastiprinaataaju ,ar skalruniem..nav jaapeerk super glaunus ..un vini jau nav tik resni(resna var buut izolaacija)+tu vari nopirkt instalaacijas komplektu(apmeeram 12Ls) kur jau ieksaa ir attieciigs daudzums vadu un savienojumu klemes...vienkaarsi nav jeegas nemt parasros leetos ciipsliniekus ar sliktu izolaaciju attieciigi sliktu ekraanu un likt autinaa jo gala rezultaats arii buus slikts ...tajaa pasaa laikaa ari nevajag paarspiileet un pirkt super daargus vadus..es domaaju ka tev deres vadi cenaa no 0,50-1,50Ls/m..varbuut vakaraa parunaasim ja tas tev interesee SKYPE?
19. Janvāris 2005, 12:39
Jā,aprunāties var.Šodien padomāju,ka ar to mūziku bik pacietīšos,kamēr nesalabošu to fucking cemtrālo atslēgu un signalizāciju neielikšu.Citādi nav jēgas no mūzikas.
19. Janvāris 2005, 12:40
[user]6695|RIPS|[/user]...pirmkaart kaadeel jaapeerk ELKORAA??
Elkorā varu dabūt atlaides,jo fāters tur strādā.