Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
08. Janvāris 2008, 11:53
[user]2|SZ|[/user]sanāk, ka nopērkot šo Xenonu, jāpērk ir atsevišķi citi stikliņi? vēl kādas darbības.instalācijas jāveic ?
domā w124 ir xenon stikli? man šķiet,ka oriģināli točna nebūs ne Bosch, ne Hella.
08. Janvāris 2008, 11:54
[user]2|SZ|[/user]sanāk, ka nopērkot šo Xenonu, jāpērk ir atsevišķi citi stikliņi? vēl kādas darbības.instalācijas jāveic ?
instalacija aiznem 15 min - daram to pašam. Stikliņi lukturiem bez frakcijas - svītrām būtu vēlami!
08. Janvāris 2008, 11:56
[user]261791|Doberman|[/user]man šķiet,ka oriģināli točna nebūs ne Bosch, ne Hella.
:iagree:
Bpa4, ko Tu izmantoji? Kādus stiklus?
08. Janvāris 2008, 12:05
[user]2|SZ|[/user]
[user]261791|Doberman|[/user]man šķiet,ka oriģināli točna nebūs ne Bosch, ne Hella.
:iagree:
Bpa4, ko Tu izmantoji? Kādus stiklus?
ieliku tajos pašos lukturos, bet tā stingri ņemot vajag jaunus reflektorus un arī stiklus - iepriekš aprakstītos!
08. Janvāris 2008, 12:13
Cik esmu braucis ar jauniem xenona vāģiem, piemēram, tas A4 kabriolets, tur ir asi nodalīta gaismas augšējā "beigu" līnija un vispār viss gaismas lauks ir vienmērīgs.
Domāju, ka to panāk ar reflektoriem un stikliem. H4 lukturis to nevar.
Arī bildēs ar kreiso xenonu ir redzēts, ka ir daudz jaudīgāks gaismas kūlis, bet ar tādām pašām īpašībām kā H4 - tāds nevienmērīgs, jūtams viens centrāls gaismas punkts. Ar īsto xenon nav tāda izteikta centrālā gaismas punkta. Pilsētā uz priekšējās mašīnas pakaļas var redzēt, ka īstajam xenon ir ļoti noteiktas gaismas augšējās robežas. Es pat nerunāju par savu W210 - tam ir veca tā sistēma un nav tik jaudīga arī. Runāju par jaunākiem Lexus, MB, Audi u.c. Gaisma ar izteiktu zilu maliņu augšā.
08. Janvāris 2008, 12:14
nu daudziem jaunajiem jau ir lēcas. un ta sjau ļoooti maina visu lietas būtību.
08. Janvāris 2008, 12:24
[user]261791|Doberman|[/user]rekur vēl viena bildīte

Pasaki kā var šos gaismas kūļus da`žāda stipruma nofotogrāfēt virnā vietā pie identiskiem apstākļiem???????
Man gan liekas ka tas vairāk ir photožops!
08. Janvāris 2008, 12:24
Hey Hey !!!
Ochenj interesnaja tema, ja kak raz uzhe podgotovilsja k zamene reflektorov H4 i novih stekol, vse uzhe kupleno, hochju za odno xenon...
Sudja po mnenijam 5k - 6k budet ok ?
Vot na nemeckom forume w124-board.de vichital ... cehl sebe kupil takoj vot komplekt....
http://cgi.ebay.de/XENON-NACHRUST-KIT-S ... dZViewItemChto skazhite ?
Spasibo !!!