Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

w140 elektronika.

11. Augusts 2012, 14:19

Cena visur ar atlaidi ap 100 ls,skatijos pec originalaa koda.pat ebay ir viena izsole kuraa cena raadiijaas 180 dolari. Shii bilde nav iistaa,tadu pashu man ari paradija viena zervisaa kad mekleeju vel bez koda,bet kad ievadiju pareizo kodu,paradijas savadaks datciks,kurs ir lidziigs bet nav tads. Ir 2vi sensori,pec skata identiski,un atrodas blakus,bet atskiras kodi vinjiem.viens raadas ka ir klokjvarpstas sensors un otrs sadalenes sensors.par to lietoto saprotu ka ir labaak nelikt tadu,bet tas ir tapec lai butu 100%parliecinats ka tur ir vaina.

w140 elektronika.

11. Augusts 2012, 14:27

Originalais kods 003 153 16 28

w140 elektronika.

11. Augusts 2012, 14:30

Otrs ir šāds:
Attēls

SWAG 10929547 IMPULSGEBER Uzstādīšanas vieta: Pārnesumkārbas pusē;
Uzstādīšanas vieta: motora pusē; nepieciešamais daudzums: 1; LVL 32.07

OEM kods MERCEDES-BENZ 004 153 07 28
Pēdējo reizi laboja Renoir - 11. Augusts 2012, 14:31, kopā labots 1 reizi.

w140 elektronika.

11. Augusts 2012, 14:43

11 August 2012 15:19:28 Martins rakstīja:
Cena visur ar atlaidi ap 100 ls,skatijos pec originalaa koda.pat ebay ir viena izsole kuraa cena raadiijaas 180 dolari. Shii bilde nav iistaa,tadu pashu man ari paradija viena zervisaa kad mekleeju vel bez koda,bet kad ievadiju pareizo kodu,paradijas savadaks datciks,kurs ir lidziigs bet nav tads. Ir 2vi sensori,pec skata identiski,un atrodas blakus,bet atskiras kodi vinjiem.viens raadas ka ir klokjvarpstas sensors un otrs sadalenes sensors.par to lietoto saprotu ka ir labaak nelikt tadu,bet tas ir tapec lai butu 100%parliecinats ka tur ir vaina.

Pateikšu ka vispirms aizbrauc uz diagnostiku iesaku doties uz Vinss ZL2 tur vēl nemās ar vecajiem w140 ka arii veikt diagnostiku, gan arii ir srots.
Diagnostika maksās 10-15 LVL.
Šie mācēs pateikt kur ir problēma un novērst to.
Ja ir problēma ar brīvu $ iesaku tad lielo govi nomet malā uz kādu mēn, un pabrauc ja w201 vai w210 kā rādās tavā profilām, ja tādi ir.
Jo savādāk var nākties vēl par evakuātoru maksāt ja tev tas devējs nosprāgs.

w140 elektronika.

11. Augusts 2012, 15:26

Auto jau kadu laicinju stav majas pie žoga,biju pie viena patiesham gudra cilveeka aizdzinis uz diagnostiku kuram ir attieciigie kompji utt,bbet tapat vins neatrada iisto vainu,tapec galiigi nevelk man mekleet evakuatoru vai pasham braukt ar gandriiz neejoshu auto kursh eed apm 100l uz 100km degvielu un braukt uz riigu.
Tas sensors kuru man vajag ir kopaa ar vadu,ieprieksejaas bildees redzeetie,kurus arii pasham man izmeta netaa mekleejot,ir bez vada,un mazliet savadaki.Dazaas vietaas kur uzjautaaju,teica ka razo tikai bosch un nekas cits.
Saprotu ka laikam nav nevienam bijusi tieshi tada probleema ka man pashlaik un nevar ari neviens palidzeeet ar detaljam,tapeec mekleeshu vien taalaak...paldies par atbildeem...

w140 elektronika.

11. Augusts 2012, 15:41

Ja ar vadu, tad ir šāds:

Attēls

Rakstīts, ka šis ir katrai pusei savs. Maksā ap 120 ls. Vēl ražo Hella.

Jā, S600 nav būvēts plāniem maciņiem... Motora sensoru tur netrūkst.

w140 elektronika.

11. Augusts 2012, 16:54

11 August 2012 16:26:32 Martins rakstīja:
Auto jau kadu laicinju stav majas pie žoga,biju pie viena patiesham gudra cilveeka aizdzinis uz diagnostiku kuram ir attieciigie kompji utt,bbet tapat vins neatrada iisto vainu,tapec galiigi nevelk man mekleet evakuatoru vai pasham braukt ar gandriiz neejoshu auto kursh eed apm 100l uz 100km degvielu un braukt uz riigu.
Tas sensors kuru man vajag ir kopaa ar vadu,ieprieksejaas bildees redzeetie,kurus arii pasham man izmeta netaa mekleejot,ir bez vada,un mazliet savadaki.Dazaas vietaas kur uzjautaaju,teica ka razo tikai bosch un nekas cits.
Saprotu ka laikam nav nevienam bijusi tieshi tada probleema ka man pashlaik un nevar ari neviens palidzeeet ar detaljam,tapeec mekleeshu vien taalaak...paldies par atbildeem...

Bez tupas dirsanas...
Var REALI mēģināt palīdzēt, bet nav zināms kas nestrādā un kas neiet.
Pēc šī tālāk vārētu mēgināt palīdzēt. Atceries vairāk info jo lielāka iespēja Tev palīdzēt.
Tāpēc vispirms jāsāk būs ar galveno problēmu kas tad īsti neiet?
1) Problēma/s kādas ir?
2) Kā tās izpaužās?
3) Ja ir būts pie servisa= meistara
4) kas ir darīts?
5) kādas vainas konstatētas kas ir pie vainas
6) problēmas diagnostika ar ko tika veikta , problēmas kodi
7) kas veica diagnostiku, remontu ar kadam iekartam.
Tēma slēgta