Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
18. Jūnijs 2007, 14:34
Man šķiet, ka tiem vajadzēja nākt ārā bez skrūves, vienkārši starp restītēm jāuzķer visas stiprinājumu skavas. Ārā ņēmis neesmu, bet pētīju jau izņemtu resti un tās uzbūvē pa telefonu konsultēju Richy. Viņam viss izdevās.
18. Jūnijs 2007, 14:38
[user]222998|_atkal_es_|[/user]Panels turas uz gumijam! bet pirms rauj araa atskruve no apakshas spidometru un tad rauj droshi!
es savējam W124 veco paneli rāvu ārā arī bez spidometra atskrūvēšanas. izraujot paliek tieši tik daudz vietas, cik vajag, lai iebāztu roku un atskrūvētu trosi. Mainītais panelis tagad labāk turas vietā, to ir grūti izraut bez drātīm vai kā cita. bet vajadzētu gan... lampiņas jāmaina vietām.
18. Jūnijs 2007, 15:08
[user]398|Renoir|[/user]
[user]222998|_atkal_es_|[/user]Panels turas uz gumijam! bet pirms rauj araa atskruve no apakshas spidometru un tad rauj droshi!
es savējam W124 veco paneli rāvu ārā arī bez spidometra atskrūvēšanas. izraujot paliek tieši tik daudz vietas, cik vajag, lai iebāztu roku un atskrūvētu trosi. Mainītais panelis tagad labāk turas vietā, to ir grūti izraut bez drātīm vai kā cita. bet vajadzētu gan... lampiņas jāmaina vietām.
Nu cik es ar savu cinijos, tad no apakshas nonemot to plastmasu virs kajam vieglak izspiest neka no priekshas raut...
18. Jūnijs 2007, 15:17
Ja paveicas tad var vinu dabut bez apaksas skruvesanas nost bet parasti eertak un aatrak ir nonemt apaksinu un izspiest vinu aara un vee + tas ka uz pasa panel nepaliek nekadi skrapejumi no skruvgrieza =)
29. Jūnijs 2007, 07:36
Sveiki!
~ nedēļu pirms Jāņu un Līgu svētkiem izjaucu paneli, sekmīgi nomainīju visas nedegošās spuldzītes (pat pārlodēju temp. rādītāja spuldzīti) - pabraucu ~ kādu nedēļu un viss dega OK. Braucot jāņot, skatos, nedeg neviena no paneļa gaismiņām + nedeg arī pārējais pogu apgaismojums uz ventilatora pogām, pie ventilatoriem utt. 8D Deg tikai panelī (pagriezienrādītāji, rocenes tālās gaimas, SRS utt) :? Doma ir, ka pāršāvu pār strīpu - 3w lampiņu vientā ieliku 5w oraņžās lampiņas tieši spidometra un pulksteņa apgaismojumam (cip divas lampiņas - nu ļoti jauki izskatījās) - doma bija par drošinātājiem, bet visi dzīvi...
Skatījos iepriekš, rakstīja par drošinātāju pašā panelī, bet vai tas arī atbild par visu iepriekšminēto pazudušo apgaimojumu :ermm:
šodien vai rīt doma jaukt ārā pa jaunu un skatīties kas notiek "tam lācītim vēderā", varbūt kādam ir atgadījies līdzīgi...
Paldies
29. Jūnijs 2007, 08:10
Banāli un muļķīgi, bet varbūt esi ``nogriezis spilgtumu`` (netīšām)? :whistle:
29. Jūnijs 2007, 08:13
Tieši gribēju teikt - bieži tas spilgtuma regulētājs nobrūk - paprovē viņu pagrozīt, un pavērot, vai arī viņu noņemt un un divus kontaktus, ko viņš savieno savienot pa taisno ar kādu vada gabaliņu.
29. Jūnijs 2007, 09:25
u menja taka ja ze fignja sluchilas, propala podsvetka vsej poneli i srednej konsoli.
vse provoda i predoxraniteli ok, a vse ravno ne gorit, gde iskat problemi, v samoj poneli priborov?
29. Jūnijs 2007, 09:29
Par paredzētā nomināla spuldzītēm.
Nav ieteicams likt iekšā jaudīgākas spuldzītes. Tās tur var kaut ko izcept. Šoreiz diezvai tas būs iemesls, ka viss apdzisis, bet esmu novērojis, ja spuldzītes tuvumā ir, piemēram ir atstarotājs priekš priboru apgaismošanas, tad tas pēc kāda laika paliek brūns un liekas, ka nav nekādas gaismas.
29. Jūnijs 2007, 09:56
Zloj! man tāda pati bēda,bet spečuki teica,ka tai gaimais viduskonsolei drošinātāji esot spidometra aizmugurē. pats vēl neesmu pārbaudījis!