Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Akumulatoru eedaajs

19. Decembris 2005, 20:04

tev ganjau rūķīši pa naktu diseni taisa - kruķī mafonu :)

Akumulatoru eedaajs

19. Decembris 2005, 20:08

nav nekā vienkāršāka kā pielikt ampērmetru un nomērīt cik strāvu tērē pie visa izslēgta...

Akumulatoru eedaajs

19. Decembris 2005, 20:50

:D A es domāju... kas man pa naktīm diskus maina... :D
Biju servī, tie man pārbaudīja akumulatoru, un pateica ka esot normāls, bet pirms ziemas jāuzlādē, ko es protams izdarījis neesmu... :whistle: :)

Akumulatoru eedaajs

19. Decembris 2005, 21:07

Pārbaudiet miera strāvas - ar aizslēgtām durvīm - tā, kā paliek uz nakti stāvot.

Akumulatoru eedaajs

20. Decembris 2005, 00:31

:D Viss bija ļoti vienkārši! Ģenerātora tabletei bija pienācis gals! 5Ls un veiklas rokas = viss ok! Tā kā Andris-san būs cita problēma. Kaut gan ja ģenerātors normāli nelādē var mierīgi nokaut ne vienu vien akumulatoru. Pamēri cik viņš dod lādējot. Pie maziem apgriezieniem un palielinot.

Akumulatoru eedaajs

20. Decembris 2005, 09:00

[user]85656|metheny|[/user]:D Viss bija ļoti vienkārši! Ģenerātora tabletei bija pienācis gals! 5Ls un veiklas rokas = viss ok! Tā kā Andris-san būs cita problēma. Kaut gan ja ģenerātors normāli nelādē var mierīgi nokaut ne vienu vien akumulatoru. Pamēri cik viņš dod lādējot. Pie maziem apgriezieniem un palielinot.

Nē,nē - manam dampim ar ražošanu viss kārtībā. Tur kaut kas ir nepareizi saslēgts... bet pagaidām varu ar to sadzīvot... :)

Akumulatoru eedaajs

20. Decembris 2005, 10:30

Domaaju ka saac ar to vinkaarshako :! Pielaid mashiinu un tad lenam pagriez aizdedzes atslegu atpakalj, vajadzeetu buut ka saaks pechkas ventilaators aatraak griesties!?
PS: Visvairaak gadiijumos tieshi aizdedzes atslegas kontakti ir apsubejushi, tas taapec, ka pieshkjiljo (atslegas poziicija 2) auto, neieveerojam, vai aizdedzes atslega kaartigi nostaajas (poziicijaa 1) !? :P

Akumulatoru eedaajs

20. Decembris 2005, 12:16

[user]85656|metheny|[/user]:D Viss bija ļoti vienkārši! Ģenerātora tabletei bija pienācis gals! 5Ls un veiklas rokas = viss ok! Tā kā Andris-san būs cita problēma. Kaut gan ja ģenerātors normāli nelādē var mierīgi nokaut ne vienu vien akumulatoru. Pamēri cik viņš dod lādējot. Pie maziem apgriezieniem un palielinot.

5ls man liekas mazliet par mazu priekš normālas tabletes.
Varbūt ok, bet man bija iekšā viena lētā. Man sita ārā drošinātājus visu laiku un gaisma raustījās kamēr ielika labāku. Pēc skata tai nebija nekādas vainas - ražojums tikai kaut kāds itāļu vai cits hu*ņa.

Akumulatoru eedaajs

20. Decembris 2005, 16:55

[user]398|Renoir|[/user]

5ls man liekas mazliet par mazu priekš normālas tabletes.
Varbūt ok, bet man bija iekšā viena lētā. Man sita ārā drošinātājus visu laiku un gaisma raustījās kamēr ielika labāku. Pēc skata tai nebija nekādas vainas - ražojums tikai kaut kāds itāļu vai cits hu*ņa.

Pirku caur vienu automeistaru kuram baigā atlaide "Autofavorītā"

Akumulatoru eedaajs

17. Marts 2006, 10:24

[user]83747|pinguin|[/user]nav nekā vienkāršāka kā pielikt ampērmetru un nomērīt cik strāvu tērē pie visa izslēgta...

Nu ir tā kā skaidrs - pie vainas ir imobilaizers, kurš patērē 0,6 A (a vai mA - neatceros :). Bet tā tam esot jābūt un visi imobilaizeri ~ tikpat ēdot... Jāsadzīvo vai regulāri jāvizinās beztolkā :)
Tēma slēgta