Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

datchik topliva

10. Marts 2009, 15:29

reizēm kaut kad noraustās tā bultiņa, bet pilna bāka un lieta izārstēta :D

datchik topliva

10. Marts 2009, 16:47

k sozheleniju polnovogo baka ne bilo uzhe davno :?

datchik topliva

10. Marts 2009, 16:59

shutki shutkami, no kogda eta problema mne pojavilajs, ja v derevne zalil paru raz polnij bak (rossijskij benzin), i kogda strelka dohodila do kriticeskogo momenta, ona rabotala - mozet bitj eto prosto datcik kakto zajel i v mojom slucjaje eto pomoglo =)

datchik topliva

10. Marts 2009, 17:04

nado budet poprobivatj polnij bak zalitj :ninja:

datchik topliva

10. Marts 2009, 18:18

Nepalīdz! es visu laiku leju ilnu bāku, bet tik un tā raustijās! Neredzu izskaidrojumu, kapēc pārgāja!

datchik topliva

10. Marts 2009, 22:39

vikruti iz baka etu hren` , tipa datchjik, i posmotri chto s nej... hotja, tam osobo ne uvidish nichego

datchik topliva

10. Marts 2009, 22:50

[user]387025|Viks|[/user]Nepalīdz! es visu laiku leju ilnu bāku, bet tik un tā raustijās! Neredzu izskaidrojumu, kapēc pārgāja!

Notīrījās... Ja nebija stipri norūsējis, tad benzīns arī labi izkož. Galvenais liet pilnu. Vismalāk liet pilnu un braukt līdz iedegas lampiņa, tad atkal pilnu. Man tā nekad nevienam MB nav bijusi problēma ar rādītāju.

datchik topliva

10. Marts 2009, 22:57

da nado budet vikrutitj etot datchik i posmatretj chto s nej =) no vot segodnja ezdil i bilo vsje OK ni kakih problem :!

datchik topliva

12. Marts 2009, 17:57

koroche bil v servize, tam govorjat chto datchik nado menjatj :! chto ne chego ne sdelatj , chto tam kakieto zubchiki i oni stochilisj i poetomu nado menjatj vesj mehanizm :x kak samomu mozhno vikrutitj eto datchik??? gde ego vikruchivatj i gde eto nahoditsja?

datchik topliva

12. Marts 2009, 18:06

[user]522041|White|[/user]koroche bil v servize, tam govorjat chto datchik nado menjatj :! chto ne chego ne sdelatj , chto tam kakieto zubchiki i oni stochilisj i poetomu nado menjatj vesj mehanizm :x kak samomu mozhno vikrutitj eto datchik??? gde ego vikruchivatj i gde eto nahoditsja?

i skoko za remont zaprosili ? :lol:
Tēma slēgta