Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

pazuda eletriskie logi

02. Marts 2009, 21:57

[user]398|Renoir|[/user]Logs pats verās ciet, ja loga pogu piespiež līdz galam?

Jūū, skrien uz augšu pats :) :evil:

pazuda eletriskie logi

03. Marts 2009, 00:09

Pie akumulātora maiņas bija tāpat w208 , ka aizmirsa kas ir auto close jeb kā to fīču sauc. Lieta laboja ļoti vienkārši, nolaižam logu lidz galam lejā pogu turam nospiestu kādas 5 sek. un tādā pāšā stilā daram kad logs ir pacelts lidz galam augšā. Tantes runā, ka tā loga gala stāvokli arī var pamainīt, ja durvis nosēdušās vai kas cits slikts piemeklējis, ja piemēram logs biski svilpo.

pazuda eletriskie logi

25. Maijs 2009, 19:35

sekojoša problēma, pāris dienas atpakaļ atteicās strādāt šofera puses priekšējais el.logs, speižot pogu nekas nenotiek, pat motorīts nedūc, šodien taj pašai pusei atteicās strādāt aizmugurējais el.logs un tieši tāpat motorīts neizdveš pat ne mazāko skaņu, kas par vainu varētu būt? drošinātāji itkā visi veseli.

pazuda eletriskie logi

25. Maijs 2009, 19:40

vadi vadi vadi?

pazuda eletriskie logi

25. Maijs 2009, 19:58

25 May 2009 20:35:42 the_jok3rz rakstīja:
sekojoša problēma, pāris dienas atpakaļ atteicās strādāt šofera puses priekšējais el.logs, speižot pogu nekas nenotiek, pat motorīts nedūc, šodien taj pašai pusei atteicās strādāt aizmugurējais el.logs un tieši tāpat motorīts neizdveš pat ne mazāko skaņu, kas par vainu varētu būt? drošinātāji itkā visi veseli.

1) Kā tu pārbaudīji drošinātājus? Ja 100% par drošinātājiem esi drošs. Tad jauc vaļā durvis un skaties, varbūt aiz vecuma ir nobeidzies motors, jo kupei stikli ir smagi! motors atrāk nolietojas kā sedanam/universaalim. PS. Ja nezini kā ko izdarīt aizdzen labāk uz normālu servisu, bet skaties uz pirkstiem lai sataisa visu normāli un neko neaizmirst atlikt vai pieskrūvēt!

pazuda eletriskie logi

25. Maijs 2009, 21:03

ooo šitas mans lauciņš :D

Pārbaudi komforta bloku (zem aizmugurējā sēdekļa) tas jau bieži smadzenes čakarē.

Principā tā visa sistēma ir diezgan vienkārša, man pat ir elektro shēma, vainu var meklēt: drošinātājos, relejas, komforta blokā, pašās durvīs, nu vai knopkās (bet tas diez vai)

ar šito jautājumu principā es pats čakarējos līdz nonācu līdz atklāsmei.

Man te piedāvāja elektriķu servisā sataisīt ar vārdim "nu atstāj" un 30ls vērtu smaidu uz sejas, nodomaju nu nakuj viņus, neuztiecos es šiem necik.

pazuda eletriskie logi

25. Maijs 2009, 21:06

P.S. Oļeg, durvis iesaku jaukt pašas pēdējās, vispirms izčeko to bloku, un ja tomēr ņemsi nost apšivku tad ar parastiem vadiem pa taisno pārbaudi no akamulātora motoriņu, a to es gudrinieks izvilku sākumā visu mehānismu, un pēc tam tik nolēmu pārbaudīt, izrādijās motors dzīvs (man gan savādāki simptomi)

pazuda eletriskie logi

25. Maijs 2009, 21:57

DEALER, un aizmugurējam arī uzreiz pacēlājs nobeidzies ja? :D
blakus sēdētāja pusē, es pats nomainīju to pacēlāju, jo tam bija zobi nodiluši un nekādu problēmu.

bite, ko taj blokā skatīties? vai strāva pienāk vai ko?

pazuda eletriskie logi

26. Maijs 2009, 07:06

Izvelc arā bloka iekšas un nopēti visas relejas kas tur iekšā, var būt ka tās ir izdegušas, vel starpcitu apskaties vai virsbuvē kaut kur bloka tuvumā nav caurums (pirksta lielumā bija gan man, gan vel vienam čomam)
tur kaut kāda vajā vieta 124, taisni zem tā bloka.

pazuda eletriskie logi

26. Maijs 2009, 07:12

Attēls

Šitā tas bloks izskatās izjauktā veidā.
Ar bultu atzīmēju kas man bija par vainu.
Tēma slēgta