Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
16. Oktobris 2008, 20:47
Izteicu minējumu, jo man vecajam W123T ir uz katru riteni.
16. Oktobris 2008, 23:14
[user]561450|aleks|[/user]es biezi dzirdeju ka uz katra ritena atseviski, laika apsoluti nav paskatit.
Baigais tak varbut Tev iedegas ta lampina taja bridi kad sak stradat abs, a sit pa pedali visiem kad strada abs vienam stipri otram pat ele var sajust!
Deg pastāvīgi! :?
16. Oktobris 2008, 23:33
baigais: lampiņa deg, bet ABS tik un tā strādā? Dīvaini... ABS ir ļoti jūtīgs pret sprieguma svārstībām, ja aķis vecs un netur, ja ar ģeneratoru kaut kas nav ideāli, tad vecajiem ABS bija pirmais, kas nestrādāja. Pastāvīgi degoša ABS lampiņa pašam vairākkārt bijis signāls akumulatora nomaiņai, bet mirgojoša (īpaši lēni braucot) — kāds no devējiem. Tas gan viss bijis vecākiem par W140 modeļiem.
16. Oktobris 2008, 23:40
Nu aķis ar` ir tāds, kāds ir... būs jāuzmet jauns un jāpaskatās!
17. Oktobris 2008, 11:01
[user]379|Mizx|[/user]baigais: lampiņa deg, bet ABS tik un tā strādā? Dīvaini... ABS ir ļoti jūtīgs pret sprieguma svārstībām, ja aķis vecs un netur, ja ar ģeneratoru kaut kas nav ideāli, tad vecajiem ABS bija pirmais, kas nestrādāja. Pastāvīgi degoša ABS lampiņa pašam vairākkārt bijis signāls akumulatora nomaiņai, bet mirgojoša (īpaši lēni braucot) — kāds no devējiem. Tas gan viss bijis vecākiem par W140 modeļiem.
:iagree:
17. Oktobris 2008, 20:48
Man 124 ir problema tada ka iesledzot tuvas gaismas iesledzas ABS lampina
Nekadi nevaru saprast kapec kopa ar gaismam
Un abs ari loti jutigs, spiezot bremzu pedali ,visu laiku strada
vel gan prasas nomainit aizmugurejos bremzu diskus
bet tas itka nevaretu but pie vainas :whistle:
17. Oktobris 2008, 22:49
Bremžu diski principā varētu būt pie vainas. Fizika.
18. Oktobris 2008, 00:19
Bus janomaina :whistle: