Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Logu tiritajs

05. Marts 2010, 11:49

04 March 2010 23:13:21 snuff rakstīja:
Par topašu tēmu... Izjaucu un saeļļoju to mehanismu 124-tajam. viss smuki kustās, bet pie gājiena atpakaļ viņš itkā pa tālu aiziet uz leju un tad lec atpakaļ... Būtu jāregulē... Ir instrukcija kā pareizi visam tam mehānismam ir jāstāv? Bija kaut kad te links uz kaut kādu manuāli, bet laikam ar servera nosprāgšanu tāpat kā mans profils arī tas topiks ir pazudis...

Jā te daudz kas ir nosprādzis, mans arī. Pastāsti lūdzu sīkāk tieši par izjaukšanas procesu, kā ar klāt tikšanu utt. ... Baigi svarīga lieta bija jaucot - salikt atzīmes, lai liekot atpakaļ loga tīrītāja gājiens nenovirzītos.

Logu tiritajs

05. Marts 2010, 15:06

Pārliec uz vienu pozīciju loga tīrītāja asi attiecībā pret tām svirām, kas nāk no motoriņa. Tas ir, loga tīrītāja mehānismam otrā pusē tā ass, kas tiek savienotas ar svirām.

Logu tiritajs

05. Marts 2010, 22:45

Velns, tik smalki izstaastiiji, ka nesapratu par kuru sviru tu runaa... Bet nu par cik esmu jau visu no a lidz z izjaucis, citiem varu ieteikt to brunurupuci, pashu vinja korpusu NEIZJAUCAT! Simt punkti ar pirmo reizi sajaasiet vai nu jaucot vai atpakalj liekut, tur ir skjirbas, pa kuraam var saellot un ja korpuss nav beigts ticis, tad nekadi baigie meesli tur iekshaa nesaiet, ja ar roku pavalkaajot iet baigi smagi un smeereeshana no arpuses nepalidz, tad var proveet pvisam praatiigi jaukt, bet iegaumeejat, ka nost un atpakalj liekas tas vaaks tikai vienaa pozaa, jo tur ir vieta, lai izvilktu mazo zobratu speciaala, ja meegjinaasiet vilkt nost savaadaakaa pozaa, tad sacakareejas vai nu viens vai otrs zobrats (piem manaa gadiijumaa jau vunsh bija sacakareets)... taa ka esat praatiigi! Gandriiz vienmeer pietiek ar to sviru izmazgaasanu ar bendzu un silikona ziedes plaanu kaartinu, man piemeeram naacaas iegaadaaties jaunu birstes mehaanismu, palaimeejaas gan dabuut ar nodegushu motoru, a taa par visu kopaa veselu shrotos 45-50 ls tas prieks maksaa! Veiksmi darbaa!

Logu tiritajs

05. Marts 2010, 22:53

Paldies draudziņ, tu vērtīgu info atstāji, lai tev veicas :super:

Logu tiritajs

05. Marts 2010, 23:25

Reku uzaplodoju pagaidaam vieniigo kaut cik jeedziigo manuaali krieviski 124. tajam... Gan jau kaads kaut ko veertiigu atradiis... tur par to slotas nonjemshanu arii ir... ;)
http://www.megafileupload.com/en/file/202398/MB-w124-pdf.html
tur gan 30 sec jaapagaida, bet nu nekas...
Pēdējo reizi laboja snuff - 05. Marts 2010, 23:28, kopā labots 1 reizi.

Logu tiritajs

06. Marts 2010, 20:09

05 March 2010 22:53:39 karavella rakstīja:
Paldies draudziņ, tu vērtīgu info atstāji, lai tev veicas :super:
Tēma slēgta