Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
27. Augusts 2008, 20:36
lazha!
s etim samim "kolxozom", kak vse gavarjat, namnoga lu46e vidna! ja dnej 5-6, koghda TO proxodil ezdil bez xenona, i priviknuv k normaljnomu osve6eniju dorogi, vab6je nixera ne vidna! ja uzhe mol4u v dozhdj!
a s xenonom za6ibisj! gde temno tumanki+blizhnij i ja jedu kak dnjom! i esli on normlajna otregulirovan, i stavitsa ne svoimi "umelimi ru4kami", a tam, gde etim zanimajutsa, to kak raz taki vse ok!
i nikavo ja ne sleplju ni dnjom ni no4ju! mne ni razu nikto ne morgnul!
novije dzhipi, i prosta novije a/m (asobenna Range Rover Sport i Škoda Oktavia!!!!!!!!!!!) slepjat bolj6e! t.k. na jamax u nix reguljator ne uspevajet opustitj lu4! u škodi vab6je bjot v glaza prjama! a u menja svet napravlen v pravij bok, ja dazhe esli zaxo4u blizhnim svetom nikavo oslepitj ne smogu!
[user]173655|vabo|[/user]
[user]203592|the_jok3rz|[/user]
[user]379|Mizx|[/user][quote][user]203592|the_jok3rz|[/user]nu zachem togda vse stavjat, esli eto vse brehna!?!?!
Kruta. Tāpēc liek. Pārējais ir muļķības. Nomainiet lukturu stiklus un par x% pieaugs redzamība, nomainiet reflektorus, vēl x%. Ksenona staru kūļa malās var veidoties krāsu nobīdes un tas nozīmē, ka ne visu var saskatīt tik labi, kā vidū. OK, vidū būs labi, spīdēs tālu. Vai kāds no tā kļūs par labāku šoferi un veiksmīgāk izvairīsies no apžilbinātiem pretībraucējiem? Vēl jāatceras, ka jo gaisma zilāka, jo vairāk nogurdina acis, jo dzeltenāka, jo tajā var ilgāk skatīties. Ksenonu pazīst no 90-to gadu beigām. Ja tā būtu tik šuperīga lieta, to ātri visi būtu pasūtījuši un parastās spuldzes nemaz nepiedāvātu, jo tāda MB izmaksu ziņā atšķirība nav tik liela. Katram pašam izvēle. 99% vēlāk uzstādīto ksenonu uz apskati ir jāizņem, jo uzstādīta pretēji visiem likumiem un normām.
visi jau te un citur baigi reklamē xenons bla bla bla, redzamība kā dienā u.t.t!
ai maladca,nasmewil do s;loz

Ti prjam kak moi 3letnij sin na reklamnije truki vedewsja.a 4o im kre4arj -neberite u nas gavno?nebutj naivnim
.gif)
[/quote]
rech idet o tom shto vse kotorije psotavili xenon, tjipu ofigeno dovolni i.t.d!
1) protams, ka visiem sava manta jāreklamē.
2) arī tie, kas ieberzās ar FuelMax stāstīja par tā labumiem -- neies taču blamēties, ka ieberzušies. Nemēģinu apgalvot, ka visi ar ksenoniem jūtas ieberzušies, jo daudziem patīk, daudziem vienkārši krānu pagarina, bet ir arī kas mērķtiecīgi no ksenona atsakās. Ne tāpēc, ka kaut kas dārgs vai nesalabojams. Tāpat kā ir, kas stiprina žiletes uz bagāžnieku vākiem. Nekādas starpības, tikai ar ksenonu rodas lielāks risks saņemt purnā pažilbušu pretimbraucēju. 3 gadus nedabūsi un pēkšņi BUMS.
27. Augusts 2008, 20:38
[user]354807|ZauriK|[/user]lazha!
s etim samim "kolxozom", kak vse gavarjat, namnoga lu46e vidna! ja dnej 5-6, koghda TO proxodil ezdil bez xenona, i priviknuv k normaljnomu osve6eniju dorogi, vab6je nixera ne vidna! ja uzhe mol4u v dozhdj!
a s xenonom za6ibisj! gde temno tumanki+blizhnij i ja jedu kak dnjom! i esli on normlajna otregulirovan, i stavitsa ne svoimi "umelimi ru4kami", a tam, gde etim zanimajutsa, to kak raz taki vse ok!
i nikavo ja ne sleplju ni dnjom ni no4ju! mne ni razu nikto ne morgnul!
novije dzhipi, i prosta novije a/m (asobenna Range Rover Sport i Škoda Oktavia!!!!!!!!!!!) slepjat bolj6e! t.k. na jamax u nix reguljator ne uspevajet opustitj lu4! u škodi vab6je bjot v glaza prjama! a u menja svet napravlen v pravij bok, ja dazhe esli zaxo4u blizhnim svetom nikavo oslepitj ne smogu!
nu vot togda idi i pojmi shas...odin govorit xenon fuflo, vtoroj shto zashebis...
27. Augusts 2008, 20:39
BUMS mozhna i ot rodnogo xenona polu4itj!
27. Augusts 2008, 20:40
Palasi vēsturi par ksenonu uzstādīšanu un ieviešanu, palasi, kāpēc to neizķēra jau pašos pirmsākumos un ražotāji turpināja (un pat šobrīd turpina) piedāvāt parastos lukturus. Tad sapratīsi, par ko te diskusija. Un varēsi pieņemt sev piemērotāko lēmumu.
27. Augusts 2008, 20:45
nikto iz kolhoznih xnenonwikof ne zadavalsja voprosom,po4emu v ralli,Dakare i td neispoļzijut tak nazivajemij xenon kotorij svetit kakdņom+ewo 2 sonca?vedj dewevle 4em oriģinaļnij xenon,vstre4nih net nikovo neoslepiw...
27. Augusts 2008, 20:48
[user]419289|ViktorsC300|TA ar xenon[/user]Cik saprotu lai izietu TA vajag:
Lukturu mazgātājus (tīrītājus)
Luktura automātisko regulēšanos
Automātisko tālo gaizmu atslēdzēju (bixenon)
varbut ka kļudos par tālajiem :whistle:
Bet ja tas viss ir ar visiem sertifikātiem vai var iziet skati?????? Vai ir tā pat kā ar tonētiem logiem TA nevar iziet ja pat caurspīdīgo pļonku uzlīmē :x
4tobi projti TO s xenonom nuzhni:
-avtokorrekcija na zadnem mostu (regulirovatj visotu lu4a)
-omivateli far (pri grjaznix farax lu4 idet ne tuda, kuda nada naskoka ja sli6al, i zimoj sneg na fare ne rasstajet, t.k. xenonovaja lampa ne grejetsa, kak galogenka)
-markirovka D4 ili 4D kazhetsa na stekle fari, kotoraja rzre6ena dlja xenonovix far
vot 3 punkta! postavi6 vse eta, i ezdij na TO! toka eta stoitj budet, kak e6e para w124
27. Augusts 2008, 20:48
[user]354807|ZauriK|[/user]BUMS mozhna i ot rodnogo xenona polu4itj!
u menja owuwenij 4to ti pono4am nejezdiw...bļa kak zajebali(izvinajus za viroženija) kogda po Pskovskomu edew i na vstre4u 4erez 4 mawini svetle4ot prjot,mļa do Riģi hotj solne4nije o4ki odevaj...esli edet s oriģinalom srazu vidno,a tut kak NLO približajetsa aw bļa voron na derevjah vidno...i Ti govoriw 4to usjo zajebisja...
27. Augusts 2008, 20:49
[user]173655|vabo|[/user]nikto iz kolhoznih xnenonwikof ne zadavalsja voprosom,po4emu v ralli,Dakare i td neispoļzijut tak nazivajemij xenon kotorij svetit kakdņom+ewo 2 sonca?vedj dewevle 4em oriģinaļnij xenon,vstre4nih net nikovo neoslepiw...
i po4emu zhe?
destviteljna interesna!
pravda mi ne na ralli, a v gorode ezdiem, nu eta tak.