Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
22. Jūnijs 2006, 23:39
man ar krievu valodu galiigi shvaki. kaads var iztulkot ko noziimee tas uzraksts bildee pirmajaa kolonnaa pie ceturtaas lampinjas... :whistle:
22. Jūnijs 2006, 23:45
Bremžu klučiem hana...
22. Jūnijs 2006, 23:48
taads chujs jau bija
21. Jūlijs 2006, 21:18
Man 124T ar nedeg kaukāda lampiņa, jeb pareizāk sakot izdega un es ieliku līdzīgu, bet vienalga tā signāllampa panelī palika. Mēģināju rakties pa paneli, jo tur dažas salona lampiņas ar nedega - velti, bet beidzot pārbaudīju teoriju par kopējo pretestību un izrādās aizmugurējiem gabarītiem neštimm pretestība.
Oriģinālam: Osram 500B Italy 12VR10W pretestība 2.0 ~omi
Jaunajai ieliktajai: ražotājs protams nav nosakāms 12VR10W 3,5 ~omi ... līdz ar to jautājums, kur dabūt OSRAM lampiņu? :scratchchin:
Viss pārējais protams deg.
22. Jūlijs 2006, 01:20
Nu nu! Lampiņa at izsaukuma zīmi pa vidu (sarkana) nozīmē, ka nav bremžu šķidruma līmenis. Tā pati lampiņa deg arī ja ir novilkta rocene (kājene). Bet vienīgais, ka viņa neiedegas pēkšņi - man tagad uz līkumiem un bedrēm iemirgojas. Vajadzēs nedaudz uzliet DOTu, jo mainīju aizmugures diskus un gaisoju bremzes.
22. Jūlijs 2006, 01:26
Bišku sap***os meistarībā - neizlasīju pirmo lapu. Runa iet par lampiņu, kas dod signālu, ka nedeg kāda lampiņa. Man liekas, ka viņa deg tikai tad, kad nedeg kāda no ārējās apgaismes ierīciem. Salona lampiņas tā neietekmē. Vismaz man tā bija.